best free porn sites

03-03-2012 18:00

Bazen Crnica

1 Ivan Jukić
(3:2,3:2,2:3,1:1)
 
5m
1/1 1/2
 
Realizacija igrača više
4/5 4/7
 
Delegat:
Uroda
 
Suci:
Brala - Laginja
1 Neno Kačić
2 Toni Santini 2 Antonio Peričić
3 Karlo Erak 3 Luka Vukić 2
4 Domagoj Belamarić 1 4 Slavko Letica 1
5 Andrija Bašić 1 5 Maroje Gluhaić
6 Robin Lindhout 1 6 Vinko Lisica
7 Andrija Vlahović 7 Marko Ivanković 1
8 Edi Brkić 5 8 Marko Bautović
  9 Dino Vegar
10 Bruno Sabioni 10 Ivan Rabadan
11 Lovro Rončević 11 Ivan Banovac 1
12 Andrija Španja 12 Ante Visković 3
13 Luka Sučić 13 Marko Vlaić
14 Deni Šarić 1 14 Marino Divković
Trener: Grgo Renje    Trener: Mirsad Zajmović 
O utakmici
 

Šibenčani su ugostili momčad splitskog Jadrana, koji je do sada bio pretposljednji na listi sa devet bodova. Šibenik je sad bodovno izjednačen s Jadranom, stoga tek sada treba odraditi velik posao da bi se pomakli s dna tablice.  Na samom početku utakmice, nakon što je Vlahović osigurao prvi napad, Lindhout dovodi domaćine u prednost i pokazuje Jadranu da ovo neće biti laka utakmica. Na drugoj strani Banovac prvi pogađa ja Jadran, ali Brkić ponovno vrača vodstvo domaćima.  U sljedećem napadu gosti su izborili peterac, ali je Jukić bio spreman na golu. Još jednom Jadran dobiva priliku, ovaj put s igračem više kojeg su i iskoristili. Na kraju četvrtine Brkić svojim drugim pogotkom vrača vodstvo rezultatom 3:2. 

U drugoj četvrtini se nastavlja igra ”mačke i miša”. Najbolji među redovima Jadrana je bio Visković, koji je s dva pogotka održao Jadran u igri. U redovima domaćina vodstvo su održavali Šarić i Španja, a na kraju je pogodio i Brkić, te na poluvrijeme odveo Šibenčane sa dva razlike (6:4).

Ni u trećoj četvrtini se ništa nije promijenilo, Šibenik je i dalje držao svoju prednost, a Jadran ju je uspio smanjiti na jedan razlike. Sa 6:4 Ivanković i Vukić vračaju Jadrana u igru, ali Belamarić uzvraća za 7:6. Nakon što niti jedna momčad nije realizirala igrača više, Jukić nije mogao spriječiti Jadran da iz peterca izjednače. Pošto domaćini nisu realizirali napad, Jadran dobiva igrača više i po prvi put je u ozbiljnijoj šansi za prvo vodstvo. Jukić se još jednom pokazao odlično na golu, a Brkić ponovno pogađa, ovaj put s igračem više i ostavlja vodstvo domaćinima na kraju treće četvrtine.

Posljednja četvrtina je bila s najmanje pogodaka, jedan sa svake strane. Prvu šansu za pogodak su imali gosti s igrača više, ali nisu uspjeli. Dvije minute kasnije Santini je napravio kontru i zaradio peterac, a vrlo dobro raspoloženi Edi Brkić je upisao i svoj peti pogodak. Do posljednje minute Šibenčani su držali prednost od 2 razlike, a potom je Letica pogodio sa igrača više za konačan rezultat od 9:8.

Kao najbolji igrač utakmice pokazao se Ivan Jukić koji je držao konce Šibenske obrane, pogotovo u kriznim situacijama, a s pet pogodaka Edi Brkić je bio najbolji strijelac. Sljedeću utakmicu vaterpolisti Šibenika igraju u srijedu, kad će ugostiti momčad Primorca koji ima jedan bod prednosti nad Šibenikom. Dođite i podržite seniore da pobjede Primorca i konačno se pomaknu s dna ljestvice!

Izvor:www.vk-sibenik.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo