free por

19-11-2011 18:00

Bazen Gruž

O utakmici
 

Očekivano, bez problema Jugaši su pobijedili u Gružu Medveščak u 10. kolu Triglav Jadranske lige. Bili su bolji od sudionika četvrtfinala Europskog kupa 15:7.

To je ukupno osma, a sedma uzastopna pobjeda Jugaša u regionalnoj ligi. Kada se zna kako su između prve pobjede u nizu protiv Primorja EB u 4. kolu regionalne lige do posljednje protiv Medveščaka u 10. kolu bili bolji u europskoj Ligi prvaka od Spandaua 04 u Berlinu te zagrebačke Mladosti u Gružu, niz pobjeda Jugaša je i veći - devet uzastopnih pobjeda.

Nikola Janović je bio ponajbolji pojedinac Juga u otvaranju utakmice. Postigao je dva pogotka, asistirao za pogodak i izborio peterac, koji je realizirao Paulo Obradović, prvi strijelac hrvatskog prvaka sa 4 pogotka u pobjedi protiv 'Medvjeda'.

Jugaši su utakmicu otvorili vodstvom 3:0. Nakon prvog pogotka gostiju, Trpimir Jakovac za 3:1, serija 4:0 domaćina, koju je u drugoj četvrtini prekinuo pogotkom Hrvoje Benić, Jugaš u kapici Medveščaka. Na poluvremenu je sedam pogodaka viška za Jug (9:2), ista prednost i na kraju treće četvrtine...

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo