best lesbian porn

28-07-2011 00:00

O utakmici
 

Europski viceprvaci naučili su lekciju iz Zagreba i nepunih 11 mjeseci poslije finala Europskog prvenstva u Zagrebu u polufinalu Svjetskog prvenstva u Šangaju pobijedili Hrvatsku. Prvaci Europe prvi su gol postigli tek 25 sekundi prije kraja druge četvrtine, na poluvremenu gubili 1:3 i na koncu izgubili 8:9. Italija za svoj treći naslov prvaka svijeta igra protiv Srbije, Hrvatska utjehu u drugoj brončanoj medalji na svjetskim prvenstvima uzastopce traži protiv olimpijskih pobjednika Mađara.

Hrvatska je u Šangaju peti put ukupno, četvrti uzastopce i drugi put protiv reprezentacije Italije nastupila u polufinalu svjetskih prvenstava. 1994. godine u Rimu Talijani su pobijedili 8:5 i na koncu otišli do kraja: na klupi Italije bio je hrvatski izbornik Ratko Rudić, a jedan od stožernih igrača Settebella talijanski izbornik Alessandro Campagna. Campagna je i danas slavio, a Rudić ovog puta izvukao deblji kraj.

Teško da su se i sami Talijani i u najluđim snovima usudili pomisliti da će protiv reprezentacije koja ih je do polufinala Svjetske lige u Firenzi prošlog mjeseca pobijedila pet puta uzastopce odjuriti na 3:0, ostati prazne mreže sve do 25 sekundi prije kraja prvog dijela, obraniti pet hrvatskih napada s igračem više zaredom i na koncu slaviti razlike.

Nevjerojatni se scenarij, međutim, obistinio i Italija je vratila Hrvatskoj za zvučnih 3:7 u finalu Europskog prvenstva u Zagrebu. Nakon jedne stative Sandra Sukna i dvije Valentina Galla prva četvrtina se bližila kraju i izgledalo je da će rezultat ostati nepromijenjen, ali 23 sekunde prije kraja Niccolo Figari je pronašao put iza leđa Josipa Pavića.

Druga četvrtina naopako je krenula odmah u prvom talijanskom napadu: sekunde su izmicale samo da bi Gallo sa zvukom sirene lobao Pavića i prednost Azzurra podigao na 2:0, a da od lošeg može biti i gore pokazao je Christian Presciutti i Talijani su nakon nepunih 15 minuta vodili 3:0. Stativa je Stefana Tempestija spasila i dvaput ispred Mara Jokovića, hrvatski su vaterpolisti u bunar bacili pet napada s igračem više zaredom i na semaforu je uporno i dalje svijetlila hrvatska 0.

Izborniku Rudiću zasigurno je pao kamen sa srca kad je Damir Burić 25 sekundi prije kraja postigao prvi hrvatski gol, možda mu se početkom treće četvrtine i brk osmjehnuo nakon gola Jokovića iz peterca za 2:3, ali Talijani se nisu pokolebali. Alex Giorgetti je iz peterca vratio na dva, a iz igre minutu poslije 24-godišnjak je strijelac i za ponovno tri gola razlike (2:5). Sukno smanjuje na 3:5, ali Maurizio Felugo koji je finale u Zagrebu propustio zbog ozljede Paviću ispod ruke zabija za 6:3. Miho Bošković je tek sredinom treće četvrtine postigao prvi hrvatski gol s igračem više, ali do kraja među strijelce se upisuje i Deni Fiorentini i tri sekunde prije kraja po treći put Giorgetti.

Četvrtu četvrtinu otvara Nikša Dobud i smanjuje na 5:8, ali Gallo iz napada s igračem više vraća na četiri razlike. Talijanski kolege slave, hrvatskim novinarima tračak nade vraća Bošković s dva gola uzastopce, ali do kraja je ostala samo minuta, Sukno je smanjio na samo gol-razlike 15 sekundi prije kraja, ali 8:9 je na koncu i ostalo.

Talijani po svoj treći naslov prvaka svijeta u subotu u 15 sati po srednjoeuropskom vremenu igraju protiv branitelja naslova Srbije, a Hrvatska za utjehu i drugu svjetsku broncu zaredom nakon Melbournea 2007. godine u 10:50 igra s aktualnim olimpijskim pobjednicima Mađarima.

Autor:Maja Giljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo