free porn sites

29-01-2014 20:00

Bazeni Kantrida

1 Frano Vićan
(5:1,4:3,6:1,5:2)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
9/12 2/11
 
Delegat:
Andy HOEPELMAN (NED
 
Suci:
Gomez (Italija) i Stavridis (Grčka)
1 David Bisztrisanyi
2 Cosmin Radu 3 2 Mate Santavy
3 Ivan Buljubašić 3 Bence Batori
4 Ivan Krapić 1 4 Kevin Graham 2
5 Denese Varga 3 5 Ferenc Salamon
6 Sandro Sukno 5 6 Gabor Kovacs 2
7 Petar Muslim 7 Kriszian Bedo
8 Antonio Petrović 1 8 Zsolt Varga 2
9 Daniel Varga 1 9 Péter Biros 1
10 Paulo Obradović 3 10 Miklos Ferenc Gor Nagy
11 Anđelo Šetka 1 11 Erik Bundschuh
12 Javier Garcia Gadea 2 12 Balazs Harai
13 Duje Jelovina 13 Marcell Maixner
Trener: Ivan Asić    Trener: Gyorgy Gerendas 
O utakmici
 

Večer za pamćenje na plivalištu Kantride, vaterpolisti »Primorja Erste banke« su u vaterpolskoj ljepotici deklasirali mađarskog »Egera« i uzeli važne bdove u nastavku utrke za Final 6 Lige prvaka. Sandro Sukno, Daniel i Denes Varga, Frano Vićan, Cosmin Radu, Paulo Obadović, Antonio Petrović, Ivan Buljubašić i svi ostali domaći aduti su se naigrali vaterpola i vatrometom golova protkanim efektnim potezima oduševili navijače.  Jake snage trenera Ivana Asića su s kvalitetnim  suparnikom, mađarskim prvakom, pokazale kako su jake, na kraju su slavle sa čak 20:7, kao da se igralo s »Medveščakom«, a ne elitnim klubom  iz zemlje vaterpolske velesile. Oduševljeni navijači su na nogama dčekali kraj i veliku pobjedu.

Uživancija

Već u prvom napadu, nakon dobre akcije, Sandro Sukno je uzdrmao stativu gostujućih vrata i najavio vodstvo domaćih. U akciji s igračem više Cosmin Radu je dobro reagirao i ljevicom je deblokirao rezultat. Nakon što nije uspjela riječka kontra na drugoj strani, Peter Biros je pogotkom izvana poručio da u njegovoj desnici još ima baruta,  ostvario je prvo izjednačenje večeri. Riječanin su i na to našli odgovor budući je iz daljine bila točna ljevica Javiera Garcije. Pritom  je minute odmora dobio Radu, na centra je došao najavljeni Petar Muslim. Domaćini su približavanjem konca četvrtine stekli prvu dvostruku prednost nakon što je Daniel Varga bio točan s igračem više.

Riječani su se u dva navrata obranili s igračem više, a onda je progovorio Sukno čiji je projektil iz daljine Bisztritsany samo ispratio pogledom. Navijači domaćih su uživali u visokom vodstvu 4:1, a dodatno ih je ekshibicijskim potezima častio Daniel Varga. Njegov mlađi brat Denes, rođeni golgeter, je dobio loptu u kontranapadu nakon odlične obrane Frana Vićana i poentirao za  visokih 5:1 i najbolju prvu četvrtinu »bankara« ove sezone. I početkom nastavka Daniel Varga je potvrdio da njegove lopte imaju oči nakon što je filigranski asistirao Raduu za teniskih 6:1. Serija domaćih se pritom protegla na čak pet uzastopnih golova.

Nakon Daniela Varge u asistenta se pretvorio i odlični Frano Vićan koji je dalekometnim dodavanjem »upecao« kontraša Denesa Vargu. Ovaj je pak, onako usput, povećao i tako već veliki razmak. Riječani su se u četiri navrata obranili s igračem manje, a stopostotni učinak s igračem više je nastavio sjajni Sandro Sukno. Približavanjem »velikog odmora«  je povećao na 8:1 da bi odmah Radu bio točan na dodavanje Paula Obradovića. Na semaforu je nevjerojatnih 9:1 i dojam kako se »Primorje EB« igra poput mačke s mišem sa najboljom mađarskom ekipom.

Vrtuljak

Tek nakon više od 12 minuta gosti su prekinuli domaći niz od 8:0, Z. Varga je pogodio za 9:2. Kao da je na taj način digao čep s boce, domaćini su ušli u neophodnu stvaralačku pauzu, gosti su napravli seriju 3:0, Graham je smanjio na 9:4. Iznimnu domaću golgetersku produkcija je nastavio Garcia odmah početkom trećeg dijela igre pogotkom sa svog desnog krila, a ubrzo je  svoj treći gol potpisala i desnica Denesa Varge. Serija 3:0 nastavljena je trećim golom Sandra Sukna sa  pozicije slične Denesovoj. Trener gostiju, nekadašnji as Gyorgy Gerendas, je mogao samo nemoćno širiti ruke i pozivati minute odmora.

Raspoloženi Paulo Obradović je ubrzo izborio »plus 10« nakon što je ostvario »doppiettu«, najprije s igračem više, a onda i s jednakim brojem imena u vodi.  Obrana Riječana odlično djeluje dok je napad stavio obranu »Egera« na vrtuljak, izbušio joj je mrežu, a ekshibicijskim solo dionicama na radost navijača izludio je suparnike. Raspucni domaćini su na posljednji odmor otišli s nedostižnih 15:5, »Eger« ih ne bi stigao niti da u vaterpolu postoje »trice«.  Situacija je bila toliko jasna da je trener Ivan Asić u posljednjoj četvrtini mogao odmoriti Frana Vićana i dati šansu mladom Duji Jelovini. Na svoje je došao i kapetan Ivan Krapić,  tek oporavljen od vodenih kozica pogodio je za 18:6. Do kraja je sve bilo obavljenje formalnosti i čekanje pljeska navijača

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo