free porn videos

02-11-2013 18:00

Bazeni Kantrida

1 Frano Vićan
(4:3, 2:2, 2:1, 6:4.)
 
5m
1/1 2/3
 
Realizacija igrača više
10/13 3/14
 
Delegat:
Černi- Bebić
 
Suci:
Margeta - Štampalija
1 Marko Bijač
2 Cosmin Radu 1 2 Tihomil Vranješ
3 Duje Peroš 3 Miho Bošković 1
4 Ivan Krapić 4 Nikola Janović 2
5 Denese Varga 3 5 Josip Šutalo 2
6 Sandro Sukno 3 6 Hrvoje Benić 1
7 Petar Muslim 7 Pavo Marković
8 Antonio Petrović 8 Andro Bušlje 1
9 Daniel Varga 1 9 Ante Visković
10 Paulo Obradović 3 10 Nikša Dobud 1
11 Anđelo Šetka 1 11 Jure Marelja 1
12 Javier Garcia Gadea 1 12 Marko Macan 1
13 Duje Jelovina 13 Mirko Nižić
14 Ivan Buljubašić 1 14 Antun Goreta
Trener: Ivan Asić    Trener: Veselin Đuho 
O utakmici
 

Riječani su u skladu sa najavama odmah zaplivali po bodove  uz bučno skandiranje "Primorje, Primorje".

Cosmim Radu na jednoj i Nikša Dobud  na drugoj strani su prema očekivanju bili ovnovi za juriš na riječku, odnosno dubrovačku obranu.  Domaća pozadina je pritom bila bez kapitulacije iz igre skoro pet minuta, sve pod efikasnom paskom iskusnog golmana Frana Vićana. Na drugoj strani Dobud je skupio svoju prvu osobnu pogrešku nakon čega je Paulo Obradović dugim mahanjem  donesao domaćinu drugo minimalno vodstvo. 

Riječani su se tri puta odvajali od svojih gostiju, Denes Varga, Obradović te Sandro Sukno su održavali visoki vodostaj stopostotne "Primorjaške" iskoristivosti igrača više. Miho Bošković iz peterca i Marko Macan s igračem više su bili dubrovačke reakcije no kada nije stigao treći odgovor Ivan Krapićje uzrokovao već drugu Macanovu osobnu grešku da bi Sandro Sukno stigao do svoje "doppiette" i 4:2.

Na odmoru je ipak konkurente dijelio tek zaveslaj jer je Andro Bušlje iz daljine točno aktivirao svoj znani šut kroz zonu. Već prvi napad u drugom dijelu je potvrdio Dobudovu klasu. U duel trofejnih reprezentativaca kraj Ivana Buljubašića  gost je idealno uslužen i ovaj gospodar "dva metra" je iskočio iz vode da bi  treći put bila vraćena rezultatska ravnoteža.

Pred Markom Bijačem je pak stala stopostotna domaća produkcija sa igračem više. Kada u dva navrata nije išlo na taj način rješenje je pronađeno strelovitom kontrom Ivana Buljubašića. Trener gostiju Veselin Đuho pritom nije bio zadovoljan sudačkom odlukom, dobio je žuti karton i čuo proteste publike. Njegova momčad je pak domaćinu uzvratila ravnom mjerom, kontrom Hrvoja Benića za već peto izjednačenje. Uz to je  na pozicijama  bekova kod domaćih počeo propuh.  Antonio Petrović i odmah potom Daniel Varga su dobili već drugu osobnu grešku a "poluvrijeme" nije bilo ni blizu. Domaći su  pak "odblokirali" igrača više golom Obradovića. 

Sjajni učinak s igračem manje (2:8) i s igračem više (8:6) je domaće opet odmaknuo na dva gola razlike  i to ljevicom Javiera Garcije. Ovaj je međutim već u idućoj minuti skrivio peterac na Dobudu ali je dao priliku Franu Vićanu koj je oduševio navijače obranivši najstrožu kaznu Pava Markovića.  Denes Varga je prihvatio stimulans svog golmana za prva tri gola razlike, 8:5. Sjajni Frano se ponovio i u nastavku kada je još jednim "kapitalcem" stimulirao momčad kojoj je Obradović donesao velikih  10:6 i kaparirao veliku pobjedu. Na kraju je 14:10  s publikom na nogama po golu Anđela Šetke.

Autor:Igor:Duvnjak

Izvor:Novi list

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo