watch free porn

29-10-2011 19:00

O utakmici
 

Riječko Primorje ostvarilo je domaću pobjedu 12:8 protiv Budve u Ligi prvaka, dok su u sedmom kolu Jadranske lige Budvani pružili mnogo veći otpor, no uspjeli su izvući samo minimalan poraz.

Vaterpolisti Primorja Erste Banke ostvarili su minimalnu pobjedu (7:8) protiv crnogorske Budve u sedmom kolu Jadranske lige i to je jedino što će se pamtiti iz ovog susreta. Sigurno je kako će Zoran Roje iskoristiti frazu"najvažniji su bodovi".

Bankari već nekoliko utakmica krenu odlično, no u jednom trenutku utakmice dozvole protivniku da se potpuno približi. I u Crnoj Gori je bilo tako, GarciaDenes Varga i Jelača osigurali su ugodnu prednost gostima u prvoj četvrtini koju su čuvali sve do 5:8 kada je Muslim postigao pogodak iz peterca.

Ipak, Vukčević zabija dva uzastopna pogotka te domaćini dolaze na samo jedan gol zaostatka. Srećom, semafor je pokazivao još samo 14 sekundi, a Primorjaši su zadržali koncentraciju.

Prvo ime Riječana bio je Varga s tri pogotka, Jelača je postigao dva, a jedan manje Muslim, Garcia i Šetka. VratarRadić imao je 12 obrana, a jedna od njih bio je peterac. Igrač više ponovno nije funkcionirao, s mizernih 2/12 neće padati jače momčadi od Budve. Kod domaćina Brguljan i Vukčević tri gola.

Autor:Vedran Filipović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo