free mature porn

14-04-2013 17:30

Bazen Mladost na Savi

1 Frano Vićan
(3:1, 1:2, 2:3, 3:2)
 
5m
/ 0/2
 
Realizacija igrača više
6/11 3/10
 
Delegat:
 
Suci:
Brguljan (Prčanj) i Margeta (Kranj)
1 Marko Bijač
2 Paulo Obradović 2 2 Tihomil Vranješ
3 Fran Paškvalin 3 Miho Bošković
4 Ivan Krapić 4 Nikola Janović
5 Denese Varga 5 Maro Joković
6 Sandro Sukno 2 6 Tony Azevedo 1
7 Petar Muslim 1 7 Pavo Marković 1
8 Marko Jelača 8 Andro Bušlje 2
9 Daniel Varga 9 Frano Karač
10 Samir Barać 1 10 Nikša Dobud
11 Anđelo Šetka 1  
12 Xavier Garcia 2 12 Marko Macan 1
13 Luka Križanec 13 Mirko Nižić
14 Ivan Buljubašić 14 Boris Pavlović
Trener: Ivan Asić    Trener: Veselin Đuho 
O utakmici
 

Pet mjeseci nakon finala Kupa Hrvatske, na istom mjestu, na Savi, novo slavlje riječkog Primorja EB protiv Jug Croatia osiguranja. Sad Riječani vode 2:0 u trofejima protiv najvećeg i jednog rivala ove sezone. Osvojila je momčad s Kantride i Triglav Jadransku ligu. Ostavila aktualnog prvaka Hrvatske ponovno praznih ruku...

Veliko finale najjače lige svijeta, kako svi tepaju Triglav Jadranskoj ligi, bilo je očekivano vrhunska predstava u kojoj je pobjednik odlučen u samoj završnici. Jugov Amerikanac, Tony Azevedo je u posljednjim sekundama imao priliku odluku o pobjedniku odvesti u produžetak, ali je njegov udarac ostao u riječkom bloku na radost vaterpolista i navijača Primorja EB, koji su u finalu slavili s 9:8.

Kratko o prve tri četvrtine: Riječani su dobili prvu s 3:1, do poluvremena je Jug prepolovio zaostatak (4:3) nakon što je gubio sa 4:1. U trećoj Primorje nije uspjelo pobjeći još jednom na plus tri. Nisu uspjeli ni pri rezultatu 5:4 s igračem više vratiti se na plus dva. Kaznio ih je Azevedo (5:5), a potom je pogodio i Ivović za vodstvo Jugaša 6:5 (serija Juga 3:0 koju je započeo Bušlje). Izjednačio je Garcia na 6:6. S tim se rezultatom ušlo u posljednju četvrtinu u kojoj je Jug vodio sa 7:6 (Kontra, Ivović je izašao kao pobjednik jedan na jedan protiv Vićana). Odgovorio je Sukno, nakon prekršaja na njemu. Pronašao je rupu ispodJokovića i Bijača te izjednačio rezultat.

Jugaši su potom zaigrali s dva centra, izborili igrača više, ali Joković nije pogodio s krila. U tom trenutku je ostalo pet minuta do kraja, a tada je na noge riječke navijače digao Španjolac Garcia, skinuo je 'paučinu' iz gornjeg desnog kuta gola Bijača. Obradovićje nakon toga s igračem više nastavio niz Primorja (9:7, sad su Riječani napravili 3:0).

Taj niz nije prekinuo Jug s igračem više (Azevedo je promašio). Srećom, na drugoj strani, sjajna obrana Bijača, koji skida zicerVarge nakon čega je Dobud izborio peterac za Jug, međutim, opet Vićan brani peterac. Minutu i pol prije kraja Primorje je izborilo igrača više, izborilo meč loptu, koju nije iskoristio Buljubašić. Slabo je šutirao, te je Bijač upisao novu obranu. Ostalo je 66 sekundi, Jug je potrošio samo 12 sekundi za gol (Azevedo sjajno asistirao Ivoviću za 9:8). Primorje je potom potrošilo 30 sekundi napada, Jugu je ostalo 20-tak sekundi za posljednji napad, koji, kad je izborio igrača više, nije iskoristio Azevedo...

Ponovno su kobni za Juga bili Dubrovčani u kapici Primorja EB, Vićan obranama, a pogotcima, asistencijama Obradović te poglavito Sukno.

Jugaši? Tužni. Opet su gledali kako Primorje podiže pokal pobjednika, i opet razmišljaju, kako im uzvratiti. Ostalo im je za to samo još domaće prvenstvo.

MVP Frano Vićan

Dubrovčanin Frano Vićan, vratar Primorja EB izabran je za najboljeg igrača završnog turnira Triglav Jadranske lige. Legendarni, 37-godišnji Vićan, koji je do ljeta prošle godine bio ključ uspjeha dubrovačkog sastava, sad je nepremostiva prepreka za svoj matični klub, na radost kluba s Kantride.

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo