xxx lesbian porn

29-09-2012 20:00

Bazeni Kantrida

1 Frano Vićan
(10:2, 5:1, 3:1, 6:1)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
Pešušić
 
Suci:
Gavrilović - Laginja
1 Luka Sučić
2 Paulo Obradović 4 2 Karlo Erak
3 Fran Paškvalin 1 3 Lovro Rončević
4 Ivan Krapić 1 4 Ivan Perić
5 Denese Varga 3 5 Josip Petković
6 Sandro Sukno 4 6 Andrija Bašić 1
7 Petar Muslim 2 7 Andrija Vlahović
8 Marko Jelača 8 Domagoj Bulat
9 Daniel Varga 9 Edi Seferović
10 Samir Barać 1 10 Bruno Sabioni 3
11 Anđelo Šetka 4 11 Luka Nimac
12 Duje Peroš 2 12 Andrija Španja 1
13 Davor Car 13 Marin Jukić
14 Ivan Buljubašić 2 14 Marin Šparada
Trener: Ivan Asić    Trener: Denis Šupe 
O utakmici
 

Koliko će golova razlike završiti ova utakmica? To je pod krovom plivališta Kantride bilo pitanje svih pitanja. U skladu s time se postavila momčad domaćih apsolutnih favorita, koja je nemilice počela puniti šibensku mrežu. Toplo dočekani pljeskom s  tribina,  domaći aduti trenera Ivana Asića su u sedmoj minuti vodili  čak 7:1, demonstrirajući nevjerojatnu ofanzivnu razornu moć, pravi vaterpolski nitroglicerin. Domaća lakoća postizanja golova zbilja je bila impresivna.  Gledatelji su se tek smjestili  kako treba, a pred njima se već odvila cijela golgeterska »štorija«, koja je potom samo imala nove nastavke.

 Dubrovačko vratarsko  pojačanje Frano Vićan je pred sobom imao sugrađanina iz napada Sandra Sukna koji je otvorio   vatromet golova u riječkim vodama. Priključio mu se ubrzo i drugi olimpijski pobjednik  Ivan Buljubašić, a onda su na gol Sabionija odgovorili Buljubašić i Anđelo Šetka. Centar Ivan Krapić, mađarska braća Denes i Daniel Varga te igrači koji su potom ulazili u igru, lakoćom su povećavali ionako veliki domaći kapital. Gledatelji vidjeli do sada neviđenu bujicu pogodaka u prvoj četvrtini jedne utakmice Jadranske lige na Kantridi kao što je to sinoć bilo na riječkoj premijeri. U dva navrata olimpijski prvak Paulo Obradović, Šetka, rasni strijelac Denes Varga, još jedan olimpijski pobjednik iz Londona Petar Muslim podigli su razliku na nevjerojatnih čak 10:1 koncem prvog dijela igre.

Riječani nisu posustajali niti početkom nastavka, Ivan Krapić je odmah iskoristio šansu da bi razliku povećao na   11:2. Zahuktali domaćini su nastavili pucati iz svih oružja, Petar Muslim je ubrzo obradovao publiku,  dok je u kontri Peroš  bio strijelac za čak 15:3. 

»Drugo poluvrijeme«   otvoreno je trećim Obradovićevim  golom, još jedan junak iz Londona  vješto je  pogodio za 16:3, a vrata domaći je počeo čuvati Davor Car. U vatromet se uključio i kapetan olimpijskih pobjednika Samir Barać  strijelac je za 18:4 golom iz poprilične daljine. Završilo je 24:5, a gledatelji su na nogama i pljeskom ispratili autore golgeterskog pljuska.

Autor:Igor Duvnjak

Izvor:Novi list

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo