free gay porn

HRVATSKI VATERPOLO REPREZENTATIVCI POČELI PRIPREME U ŠIBENIKU

  • PDF
izbornik_Ivica_Tucak

Hrvatska vaterpolo reprezentacija počela je s intenzivnim priprema u Šibeniku, odakle u četvrtak, 11. lipnja, putuje na pripremni turnir u Rim. Iduća dva mjeseca naše vaterpoliste očekuje naporan reprezentativni tempo.

Uz Superfinale FINA Svjetske lige koje se igra u Bergamu, tu je i FINA Svjetsko prvenstvo u ruskom Kazanju a, povrh toga, Barakude će igrati i na dva pripremna turnira u Italiji i Srbiji.

«Počeli smo pripreme, naporno ljeto je pred nama; dosta utakmica, puno izazova. Ovdje na pripremama u Šibeniku imamo zaista odlične uvjete za rad. Što se tiče igrača, nažalost i dalje nemamo Dobuda koji je suspendiran i čekamo odluku FINA antidoping agencije, nemamo Muslima koji je hitno morao na operaciju koljena, nemamo Bukića koji u ovom trenutku ima visoku temperaturu, kao ni Obradovića koji ima upalu uha i pitanje je kada će nam se moći priključiti. To su problemi s kojima se susrećemo, ali na koje smo već navikli. Veliki izazov nam je turnir u Bergamu, gdje ćemo pokušati osvojiti direktan plasman na Olimpijske igre u Riu, a ukoliko to tada ne uspijemo, još nam ove sezone predstoji Svjetsko prvenstvo u Kazanu gdje ćemo, nadam se, biti kompletni i jači.« - izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Na pripreme su pozvani: Josip Pavić, Marko Bijač, Ivan Marcelić, Luka Lončar, Ivan Buljubašić, Ante Vukičević, Damir Burić, Anđelo Šetka, Antonio Perković, Sandro Sukno, Andro Bušlje, Marko Macan, Maro Joković, Fran Paškvalin i Franko Geratović. Stručni stožer reprezentacije čine, uz izbornika Ivicu Tucka, i Ivan Asić, Pero Kuterovac, Igor Pezelj te Damir Luketić.

Na pripremnom turniru u Rimu, koji se igra od 12. do 14. lipnja, uz domaćine Italiju i Hrvatsku, igraju još reprezentacije Mađarske i Sjedinjenih Američkih Država.

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo