best free porn sites

ATRAKTIVNA RENATA SOPEK I ZLATNI OLIMPIJAC JOSIP PAVIĆ POKRENULI HRVATSKU

  • PDF
Josip_Pavic_Renata_Sopak_Karmen_Matkovic_Melki_dekam_Damir_Knjaz

Prekrasna slika aktivnih vježbača putuje Hrvatskom.

Zajedničkim vježbanjem ispred povjesnih pulskih Zlatnih vrata počeo je ovogodišnji sportsko – edukativni projekt Pokreni se. Atraktivna Renata Sopek i kineziolog Ivan Antunović, sa svojim trenerskim timom, dobro su razgibali Puljane zahtjevnim, kružnim treningom te pokazali vježbe koje će nas ovog ljeta dovesti u formu.

Projekt Pokeni se održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a kao njezin osobni izaslanik, Puli se obratio osvajač zlatne olimpijske medalje u Londonu, kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić: “Drago mi je da kao izaslanik Predsjednice mogu ukazati na veliki problem neaktivnosti u Hrvatskoj te pomoći njegovom rješavanju. Kao sportaš apeliram na sve da se pokrenu, da posvete veću brigu vlastitom tijelu. I mali pomaci u vidu svakodnevne rekreacije mogu osigurati zdraviji i, u konačnici, duži život. Vježbanjem ćemo biti sretniji i ispunjeniji!”

Projekt već treću sezonu promovira kretanje, vježbanje i zdraviji život. Ove je godine značajniji nego ikada. Kineziološki fakultet iz Zagreba ulaže velike napore da se crne statistike koje govore o neaktivnosti promijene, a na samom otvaranju projekta dekan KIF-a prof.dr.sc. Damir Knjaz je naglasio važnost vježbanja pod stručnim nadzorom.

“Odradili smo odličan trening. Potrebno je zaista malo da se pokrenete. Pozivam sve da isprobaju naš kružni trening u jednom od gradova te nastave sa svakodnevnom aktivnošću!” – poručio je voditelj trenerskog tima Ivan Antunović.

U idućim mjesecima projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Nakon Pule u kojoj se projekt održao u suradnji s Pula Sport d.o.o., iduće zajedničko vježbanje očekuje nas u srijedu, 24. lipnja u 19,00 sati na prekrasnom dubrovačkom Stradunu, što će biti zaista veliki izazov te poseban osjećaj vježbanja na ovom povjesnom mjestu. Projekt se nastavlja na zadarskom Pozdravu Suncu 18.7, u Vukovaru 18.8. te Zagrebu, u sklopu Europskog tjedna sporta, 12. rujna.

Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradili su poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje razveselile su mnoge, poklonjeni su i paketi NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna te Cro LIFE.

Prijavite se za vježbanje u Dubrovniku, Zadru, Vukovaru i Zagrebu putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se.

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo