best free porn sites

HRVATSKI VATERPOLISTI U BERGAMU TRAŽE ULAZNICU ZA OLIMPIJSKE IGRE RIO 2016.

  • PDF
HRVATSKA_ITALIJA_13

Hrvatska vaterpolska reprezentacija s nestrpljenjem očekuje reprezentativnu groznicu koja ih očekuje ovog lipnja. Kao najbolja u grupi C, s maksimalna 24 osvojena boda, Hrvatska se plasirala na Superfinale FINA Svjetske lige koje se u talijanskon Bergamu igra od 23. do 28. lipnja 2015.

Od osam reprezentacija koje su izborile nastup na Superfinale, samo će najbolja momčad osigurati izravan plasman na Olimpijske igre Rio 2016. Hrvatska će se u grupi A boriti s reprezentacijama Brazila, Kine i Mađarske. U grupi B, za prolaz dalje, bore se reprezentacije Australije, Italije, SAD-a i Srbije.

«Grupa je očekivana. Znali smo da ćemo dobiti jednu od dvije europske reprezentacije. Važno je osigurati dobar plasman u grupi, kako bismo dobili što bolju poziciju za ono što nas očekuje dalje!» - rekao je izbornik Hrvatske Ivica Tucak i dodao: «Započeli smo uvodni dio priprema s igračima Mladosti, a ovaj tjedan nam se priključuje Antonio Petković koji dolazi iz Italije. Ostali igrači imaju klupske obaveze za Final 6 Eurolige. Okupljanje pune reprezentacije je 7. lipnja u Šibeniku. Imamo samo dva tjedna za pripreme i iskoristit ćemo ih za regeneraciju igrača, za taktičke zamisli koje trebamo dovesti do nivoa koji nam je potrebam na turniru u Bergamu!»

Termini utakmica Hrvatske u Grupi A:

23.6. u 18.40 sati Brazil Hrvatska

24.6. u 17.20 sati MađarskaHrvatska

25.6. u 18.40 sati Kina - Hrvatska

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo