free hd porn

Stara Sava pobjednik vaterpolske Alpe Adria lige

  • PDF
stara

Njihov igrač Marinko Marić proglašen je za najboljeg igrača turnira, a Stara Sava bila je uvjerljivo najstariji sastav lige.

Stara Sava (jedini veteranski klub u ligi), prvi puta je nastupala u amaterskoj vaterpolskoj ligibez dobnih kategorija(Alpe Adria ligi) te odmah došla do naslova prvaka.

U ligi je sudjelovalo 14 momčadi iz Italije (Gorizia, Trst, Verona), Slovenije(Kranj, Ljubljana, Mrož, Posejdon, Žusterna) i Hrvatske(Albamaris, Kolpomorto, Garestin, Nedjeljom u 9, Vrsar i Stara Sava). Igralo se od kraja studenog 2014., turnirski, jednokružno po principu svaki sa svakim. Nakon ligaškog dijela natjecanja Stara Sava je bila treća iza AVK Kolpomorto(Biograd) i VK Kranj75, a na turniru 'final six' u Goriziji u četvrtfinalu pobijedila je domaću momčad sa 4:3, u polufinalu Kranj 6:4, a u finalu Vrsar sčak 10:3.

Njihov igrač Marinko Marić proglašen je za najboljeg igrača turnira, a Stara Sava bila je uvjerljivo najstariji sastav lige.

Igrali su: Gazivoda, Katona, Meandžija, Čubrić, Šteković, Haramina, Čarap, Dusper, Preden, Jambrović, Martinčević, Prižmić, Marić, Damić, a momčad su vodili Bračić i K.Seifert.

Izvor:www.vecernji.hr

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo