free porn movie

ZLATNA BUDUĆNOST HRVATSKOG VATERPOLA

  • PDF
Sibenik_vaterpolo_kamp_1

Proljetni kamp Hrvatskog vaterpolskog saveza održan prošlog vikenda u Šibeniku najavio je zlatnu budućnost najtrofejnijeg hrvatskog sporta. 44 mladića rođena 2003. i ranije sudjelovala su na već tradicionalnom kampu koji se održava posljednjih deset godina.

Polaznici kampa dolaze iz cijele Hrvatske, a temeljna selekcija se radila na Prvenstvu nada održanom nedavno na Korčuli, uz dogovor i preporuku trenera.

Sibenik_vaterpolo_kamp_2

 « Izuzetno sam zadovoljan održanim kampom. Iako je bilo vrijeme praznika djeca su, kao i treneri pokazala veliki entuzijazam i želju za učenjem. Za razvoj vaterpolske baze ovaj je kamp bio izuzetno važan. Uvjeti su bili izvanredni, Savez je dao maksimum što je jako dobro za budućnost hrvatskog vaterpola. Nadam se da ćemo ponovno ovo ljeto uspjeti provesti i ostale kampove. Uz zahvalu djeci polaznicima, zahvaljuejmo i roditeljima na sudjelovanju u ovom kampu!» - izjavio je voditelj kampa, trener Neven Kovačević.

trenerski_tim_

Kamp prati sve razvojne faze djece, svakome se daje šansa. Ovakvi su kampovi idealni za daljnji sportski razvoj djece, prvi kontakt djece s ozbiljnijim radom, važni su s aspekta socijalizacije djece, učenja discipline. Uz učenje djecu se navikava i na sve što ih očekuje u višim nacionalnim selekcijama. Stjecanje prijatelja i poznanstava je izuzetno važan aspekt ovih kampova, cilj je uz vrhusnke sportaše stvoriti i vrijedne i izgrađene osobe.

Sibenik_vaterpolo_kamp_9

Polaznike su posljednjih nekoliko dana trenirali uz voditelja Nevena Kovačevića; Perica Šišak, Danijel Burić, Hrvoje Kundid, Nikica Boduljak, Đani Pecotić i Ivan Rukavina.

«Incijalni kamp prva je selektivna baza prvog reda. Uz kupanje odradili smo temeljne elemente hrvatske vaterpolske škole, edukaciju, evidencijske liste, provjeru aerobnih kapaciteta, testove i drugo. Svaki dio je radio svoje po programu i planu, a proveli smo ukupno šest treninga uz izlet na Krku!» - zaključio je Neven Kovačević

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo