free amateur porn

Final 6: Jugaši u borbi za hrvatsko polufinale

  • PDF

JUG_SLAVIZavršena je faza po skupinama u ovogodišnjem izadnju Eurolige. Na kraju možemo biti zadovoljni što su oba hrvatska kluba izborila plasman na Final 6 turnir u Barceloni.

 Nešto više zadovoljstva imaju vaterpolisti Primorja koji su završili na vrhu skupine  B. U posljednjom kolu trebali su pobjedu s više od jedan razlike kako bi prestigli mađarski Szolnoki i upravo su to postigli (9:7) golom Radua 27 sekundi prije kraja. Tako će Riječani preskočiti četvrtfinale te će u polufinalu čekati boljeg iz susreta Jug Eger.

Jugaši su u zadnjem kolu odigrali utakmicu za prestiž protiv njemačkog Spandaua i upisali laku pobjedu 12:6. Dubrovčani će tako, kao trećeplasirani u grupi B, igrati protiv Egera koji  je  zaostao velikih 14 bodova za Pro Reccom.

Nama preostaje da poželimo Jugašima sreću kako bi izborili hrvatsko polufinale što bi značilo da ćemo imati svakako jednog predstavnika u finalu.

U drugo četvrtfinalu sastaju se domaća Barceloneta i Szolnoki. Barceloneta je svoj nastup izborila kao domaćin turnira jer je u svojoj grupi zauzela tek 4. mjesto.

Na kraju treba svakako naglasiti da samo Mađarska i Hrvatska imaju dva predstavnika među trenutno 6 najboljih ekipa u Europi.

Final 6 u Barceloni je na rasporedu 28.-30.5. 2015.

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo