free porn videos

Jugaši bolji i četvrti put!

  • PDF
JUG_BG_03

U pretposljednjem, 9. kolu natjecanja u skupini Jugaši su s13:6 (2:1, 4:1, 2:3, 5:1)nadigrali u GružuPartizan.

Ove sezone: Jug CO - Partizan4:0. Dva puta Jug CO bolji od Partizana u skupini 'B' europske Lige prvaka (5:3 u Beogradu) teisto tako dva puta u Ligi za prvaka Regionalne lige (12:5 u Beogradu, 13:7 u Gružu).

Miho Boškovićs tripogotka je bio prvi strijelac Juga u novoj pobjedi protiv Partizana.Marko Macan, Nikola JanovićiAaron YoungerÂsu postigli po dvapogotka, a po jedanLoren Fatović, Ante Visković, Nicolas Constantin BicariiPaulo Obradović.

Kolo prije kraja natjecanja u skupini 'B' europske Lige prvaka Jugaši su ostali matematički bez izgleda za biti prvi u skupini, osvojitimjesto koje vodi izravno u polufinale.Plasman na Final Six su osigurali još prošlo kolo, nakon remija u Istanbulu protivGalatasaraya. Uoči zadnjeg 10. kola trenutno su treći. Tu će ostati ako ne uspiju dobitiSpandau 04u zadnjem kolu, a ako ne bude iznenađenja u Gružu, ostat će treći ukoliko u odluci, tko će biti pobjednik 'B' skupine,Primorja EBne izgubi u Rijeci odSzolnoka.Ukoliko Mađari ostvare pobjedu na Kantridi, Jugaši su s pobjedom protiv Spandaua 04 drugi.Riječkom sastavu igra samo pobjeda za prvo mjesto, dok je Mađarima dobar i neodlučan rezultat.

Treći iz 'B' skupine u četvrtfinalu, prvog dana Final Six-a, igra protiv drugoplasiranog iz skupine 'A', a pobjednika tog ogleda u polufinalu čeka pobjednik 'B' skupine. Drugi iz 'A' skupine u četvrtfinalu igra protiv trećeg iz 'A' skupine, a pobjednik tog četvrtfinala u polufinalu ide naPRO Recco, koji je odavno osigurao prvo mjesto u skupini 'A'.

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo