best lesbian porn

Objava za javnost Hrvatskog vaterpolskog saveza

  • PDF
cwplogo

Nakon objave povjerljivih dokumenata FINA-e na 16. stranici Sportskih novosti 15.4., Hrvatski vaterpolski savez izdaje sljedeće priopćenje:

 Mi u Hrvatskom vaterpolskom savezu ostali smo iznimno iznenađeni kad smo vidjeli povjerljivi dokument FINA-e u hrvatskim medijima. Radi se o dokumentu u kojem se detaljno opisuje postupak provođenja doping testa na igraču dubrovačkoga Juga i hrvatskog reprezentativca. U svrhu zaštite našega igrača, duboko poštujući proceduru FINA-e i WADA-e (Svjetske antidopinške agencije) te HOO-a, ograđujemo se od objave toga dokumenta, jer time su ti mediji koji su dokument objavili izravno naštetili ne samo našem igraču, već i velikom ugledu HVS-a, ali i hrvatskoga sporta u cjelini.

Nadamo se da time neće biti narušena procedura oko našega igrača i da će se, vjerujemo, nesuglasica ubrzo riješiti, na nama prihvatljiv način. Isto tako, nadamo se da će i u FINA-i i u WADA-i imati razumijevanja za ovaj incident kojem, ponavljamo, HVS ničim nije pridonio, a onaj tko je povjerljiv dokument poslao medijima da će shvatiti svu težinu učinjene pogreške, zbog čega jedan igrač može biti drastično kažnjen, klub i reprezentacija oslabljeni, a HVS i hrvatski sport osramoćeni.

Ovdje želimo nedvosmisleno naglasiti da HVS osuđuje svaki pokušaj mogućeg uzimanja nedopuštenih sredstava te da već godinama uspješno surađujemo s FINA-om i WADA-om, kao i sa svim strukturama antidopinške kontrole u Republici Hrvatskoj.

 Hrvatski vaterpolski savez

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo