best free porn sites

HRVATSKI VATERPOLISTI RAZVESELILI SPLITSKE MALIŠANE

  • PDF
Hrvatska_3

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, okupljeni u Splitu, nekoliko slobodnih trenutaka iskoristili su kako bi se družili s najmlađima. Sunčan i topao dan ususret posljednjoj utakmici FINA Svjetske lige koja se igra u utorak,

14. travnja u 18 sati na bazenu Poljud, vaterpolisti su proveli na dječjem odjelu Kliničkog bolničkog centra Split i slobodno popodne proveli u igri, veselju i druženju s najmlađim navijačima, s kojima su podijelili i svoja najzabavnija sportska iskustva.

Maro_Jokovic_s_prijateljem

«Splitski mališani su nas zaista razveselili. Posjetili smo ih u ne baš idiličnom okruženju, u bolnici, no nadam se da će im naša energija i dobre želje barem malo uljepšati svakodnevicu i olakšati liječenje!» - izjavio je kapetan reprezentacije Maro Joković.

Hrvatski reprezentativci mališane su razveselili vaterpolskim kapicama i kalendarima reprezentacije s posebnim posvetama, koji će najmlađim Splićanima ostati kao uspomena na prekrasno zajedničko druženje. Ususret utakmici, Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju primio je i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, a s velikim su zanimanjem, uoči konferencije za medije, razgledali trofeje Hajduka.

vaterpolisti_4

«Djeca su najiskrenija bića i svako druženje s našim najmlađim navijačima uvijek je zabavno, ali i poučno. Često nam daju savjete kako bolje igrati, a nadam se ćemo neke od njih i potaknuti da se bave vaterpolom ili nekim drugim sportom!«Â - izjavio je vaterpolski reprezentativac Luka Bukić.

Vaterpolska reprezentacija u utorak, 14. travnja, u 18.00 sati, na Poljudu igra posljednju utakmicu ovosezonske FINA Svjetske lige u kojoj joj je protivnik jaka reprezentacija Italije. Podsjetimo, Hrvatska je neporažena ove sezone u grupi C, s osvojenim 21 bodom, a odličnim smo igrama izborili nastup na završnom turniru koji se igra u talijanskom Bergamu od 23. do 28. lipnja 2015.

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo