top lesbian porn

Petar Muslim i Anđelo Šetka pozivaju ljubitelje vaterpola na druženje s reprezentacijom u Splitu

  • PDF
Muslim

Hrvatski vaterpolo reprezentativci, Petar Muslim i Anđelo Šetka, pozivaju Splićane na druženje s reprezentacijom koja 14. travnja u 18 sati bazenu Poljud igra protiv reprezentacije Italije. Igrači Primorja rođeni su Splićani, gdje su počeli igrati vaterpolo.

- Split je moj rodni grad. Na bazenu na Zenti započeo je moj sportski put, koji mi je kasnije odredio i život. Moji počeci nisu bili baš najveseliji. Škola plivanja bila mi je posebno mrska, pa sam prvu godinu dosta markirao. Roditelji bi me doveli na bazen, ja bih ušao kroz vrata, no skrenuo bih desno ispod skala i čekao da prođe sat vremena. Smočio bih kupaće i ručnik, rekao bi da sam bio na treningu, no vodu nisam ni vidio. Te godine to sam napravio barem dvadesetak puta. No, kada su krenuli treninzi s loptom, više nisam izlazio iz tog istog bazena. Danas mi najviše nedostaje ljeto u Splitu. Navikao sam još kao dijete uzeti kupaće i ručnik i doći na bazen POŠK-a na Zentu, gdje se većinom kupaju moji prijatelji. Kad god bih došao, uvijek bih našao nekoga iz ekipe. To mi fali i kad god dođem u Split, odem se baciti tamo u more; uvijek je dobra ćakula i društvo. Velika mi je želja jednog dana opet zaigrati za POŠK da s njim budemo konkurenti za osvajanje prvenstva Hrvatske, kaže Muslim.

- Split ima veliku tradiciju vaterpola. Od tri splitska kluba svaki ima nešto svoje posebno. Jadran i POŠK su bili prvaci Europe, a sad čekamo Mornara da nastavi tu tradiciju. Dosta je igrača iz Splita prošlo kroz reprezentacije i osvajalo medalje. Iako sam prve vaterpolo korake napravio na bazenu na Zvončacu, do kojega sam svaki dan dolazio biciklom, bazen Poljud također ima posebno značenje u mom srcu. Splićani su pokazali da vole vaterpolo u nekoliko utakmica ove sezone, kada su tribine bile pune. Nadam se da će isto tako podržati i reprezentaciju te s nama koji smo rođeni u ovom gradu podijeliti ponos i radost igranja za Hrvatsku, što je san svakog sportaša, rekao je Šetka.

Ljubitelji vaterpola imat će priliku vidjeti jednu od najtrofejnijih reprezentacija u posljednjoj domaćoj utakmici FINA Svjetske lige. Hrvatska je već ranijeosigurala nastup na finalnom turniru, koji se u talijanskom Bergamu održava od 23. do 28. lipnja 2015. godine.

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo