free lesbian porn

Jug protiv Galatasaraya

  • PDF
macan

LEN Liga prvaka ulazi u samu završnicu, barem što se tiče natjecanja po skupinama.

Došli smo do 8. kola u kojem vaterpolisti Juga CO gostuju u Istanbulu gdje igraju protiv Galatasaraya. Već je poznato da u Tursku nisu pošli Nikša Dobud,Nikola Janović i Loren Fatović, što znači da će se svojim igrama treneru Vjekoslavu Kobešćaku pokušati nametnuti Marko Bautović i Marko Buconić.

Trener Galatasaraya Žarko Petrović na raspolaganju ima nekoliko igrača svjetske vrijednosti. Riječ je o reprezentatvcima Srbije, Crne Gore, SAD-a… Centarski par Slobodan Nikić (Srbija) i Nikola Vukčević (Crna Gora) su osnovna snaga turske momčadi, a tome dodajmo crnogorskog vratara Miloša Šćepanovića, te reprezentatvica Crne Gore Mlađana Janovića kojemu možemo pridružiti još jednog igrača iz Srbije Srđana Aksentijevića. Na bekovskoj poziciji igra bivši reprezentativac Srbije Mihajlo Korolija. Na desnoj strani Petrović će koristiti još jednog jugovog poznanika Vjekoslava Paskovića, a priključit će mu se i Filip Kljajević.

No, to je uglavnom sve s čime raspolaže trener turske momčadi. U prošlom dvoboju koji je odigran u Dubrovniku bilo je 11:5 za Juga.

Utakmica počinje u 19 sati uz izravan prijenos na TV Arena sport 1

Izvor:www.jug.hr

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo