free porn site

Vaterpolisti Primorja otputovali u Berlin na utakmicu Lige prvaka protiv Spandaua

  • PDF
buric

Primorjaši su u utorak ujutro već krenuli u Berlin na utakmicu osmoga kola Lige prvaka. Bit će to posljednja gostujuća utakmica u grupnoj fazi, mjesto radnje je bazen Schonberg u njemačkoj prijestolnici, a protivnik Spandau 04.

Njemački su prvaci ostali poraženi na Kantridi u prvom ciklusu utakmica u skupini B, no utakmica na njihovom bazenu bit će sve samo ne lagana.

- Dogodilo se u mojoj momčadi dosta veliko emocionalno pražnjenje nakon osvajanja još jednog trofeja. Znamo i koliko europska gostovanja mogu biti opasna, posebice ovo u Berlinu. Svjesni smo koliko je Spandau na početku namučio Juga, nastojat ćemo našom igrom postići da do toga ne dođe i protiv Primorja. Najvažnije je da se regeneriramo do početka utakmice i da u nju uđemo na što većoj razini koncentracije koja na ovakvim utakmicama može biti presudan faktor, rekao je trener Primorjaša Ivan Asić.

Riječki vaterpolo ove je sezone već osvojio dva trofeja, prilika je isto učiniti i na preostala dva fronta. Posao sasvim sigurno neće biti jednostavan, do finala domaćeg prvenstva i Lige prvaka predstoji još niz utakmica. Vrhunac forme trebat će dosegnuti sredinom svibnja. Do tada, valja odraditi nešto lakše obveze u Ligi prvaka protiv Spandaua i Galatasaraya, prva je protiv Nijemaca na rasporedu već u srijedu od 19 sati.

- Mogu biti neugodni, analizirat ćemo ih još u tijeku utorka. Slijedi nam nešto lakši period u tjednu kada će svoj posljednji susret u grupnoj fazi Svjetske lige odigrati reprezentacija. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Prvenstvo Hrvatske, kaže Asić.

Autor:Patrik Mršnik

Izvor:www.sportcom.hr

HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo