free porn

14-03-2012 20:00

Bazeni Kantrida

1 Davor Car
(2:2, 2:3, 6:3, 2:3)
 
5m
0/1 2/2
 
Realizacija igrača više
4/11 4/6
 
Delegat:
 
Suci:
Galkin (Rusija), Borell (Španjolska)
1 Miloš Šćepanović
2 Ivan Buljubašić 1 2 Luka Sekulić 2
3 Fran Paškvalin 1 3 Jovan Sarić 1
4 Ivan Krapić 4 Đorđe Tešanović
5 Denese Varga 2 5 Stefan Vidović
6 Nikola Franković 2 6 Radovan Latinović
7 Petar Muslim 7 Ivan Krizman 4
8 Marko Jelača 2 8 Vladimir Gojković 4
9 Daniel Varga 1 9 Danijel Premuš
10 Samir Barać 3 10 Bojan Baničević
11 Anđelo Šetka 11 Marin Beltrame
12 Xavier Garcia 12 Nikola Tomašević
13 Zdravko Radić 13 Slaven Kandić
Trener: Zoran Roje    Trener: Ivica Tucak 
O utakmici
 

Vaterpolisti riječkog Primorja ostvarili su minimalnu pobjedu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Jadrana iz Herceg Novog, ali ruku na srce, uoči uzvrata očekivao se veći kapital.

Početak je donio muke po Tantalu za Riječane, a na kraju mogu žaliti za upropaštenom završnicom. Jadran HN s velikom nadom ulazi u uzvrat budući da je na gostujućem terenu protiv favoriziranog Primorja izgubio samo s pogotkom prednosti.

Nakon Paškvalinova gola kola su krenula nizbrdo za domaće, Sekulić i Gojković iz polukontre okrenuli su rezultat na svoju stranu. Ipak, Samir Barač je pogodio te se u drugu četvrtinu ušlo s egalom.

Scenarij se nastavio, put kraj Radića pronašli su ponovno Gojković i Riječanin Ivan Krizman da bi potom Denes Varga promašio peterac. Jelača s igračem više smanjuje na 4:3, a isti Varga donosi egal. S jednakom lakoćom Krizman svojim drugim pogotkom donosi prednost gostima na poluvremenu što je bio zadnji alarm za Zorana Roju i Primorjaše.

Barem se činilo da je bio posljednji, jer kada je Krizman i treći put pogodio za 4:6, navijačima se vrtjela prošlogodišnja priča s Final Foura Jadranske lige kada su Novljani šokirali domaće u polufinalu. Umjesto Crnogorca na gol je stao Car, a u napadu se otvorilo. Jelača je lobom sjajno pogodio za 7:6, a Franković i Barač su svojim golovima omogućili solidnu prednost uoči posljednjih osam minuta.

Sve je išlo glatko do same završnice. Sekulić je s brojčanom nadmoći smanjio na 11:9, a potom domaćima strahovito pada koncentracija te igrači Ivice Tucka s dva peterca dolaze do 11:11 samo 50 sekundi prije kraja. Ipak, napad s igračem više realizirao je Denes Varga te omogućio Primorju jedan gol prednosti uoči paklenog uzvrata u Herceg Novom 18. travnja. Je li taj jedan bio vrijedan, vrijeme će pokazati, no Riječani jednostavno nisu smjeli dozvoliti gostima povratak s 11:8...

Autor:Vedran Filipović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo