milf lesbian porn

19-11-2011 20:00

Bazen Kantrida

O utakmici
 

Vaterpolisti riječkog Primorja Erste Banke pokazali su svu raskoš kvalitete i talenta te na Kantridi pregazili slovenske prvake Koper s, pomalo nevjerojatnih, 25:5.

Preko ljeta su u riječki bazen sletjela četiri nova igrača, a Daniel Varga je slomio palac. To su činjenice koje su utjecale da igra Bankara nije bila na zadovoljavajućoj razini, usprkos trećem mjestu u Jadranskoj ligi te dvije pobjede u Ligi prvaka. No, svu moć Riječana na svojoj su koži osjetili Slovenci kojima je na kormilu Veselin Đuho. Razbijeni su s visokih 25:5, a još bolja vijest od očekivane pobjede domaćih je oporavak mađarskog vanjskog igrača. Još uvijek nije spreman za utakmicu, no vratio se treninzima i bit će u pogonu za najveće napore.

O utakmici se ne može previše reći, kada je Primorje već u prvoj četvrtini postiglo sedam golova te krenulo s uvježbavanjem nekih novih akcija uz zabavljanje publike ponekim akrobatskim potezima. Gosti su se solidno držali u prvih osam minuta, postigli su tri gola, no u preostale 24 samo dvije lopte našle su put do domaće mreže.

Iako je Koper momčad za klasu ili dvije slabija od europskog Primorja, teško se sjetiti kada je jedna momčad primila 25 golova u 32 minute. Svi igrači osim vratara te bekaGlavana upisali su se u listu strijelaca, a prednjačio je Ivan Krapić s četiri pogotka dok je prvo ime gostiju bio Čupić s dva gola.

Autor:Vedran Filipović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo