free porn

05-11-2011 18:00

Bazen Mladost na Savi

Mladost Mladost 13 : 10
Budva Budva
O utakmici
 

Nakon tri uzastopna poraza vaterpolisti Mladosti napokon su uspjeli stići do pobjede u Jadranskoj ligi. U Zagrebu ih je namučila Budva, ali su Žapci ipak uzeli bodove.

U osmom kolu Jadranske lige u vaterpolu Mladost je ugostila Budvu. Mladost je u susret ušla s tri uzastopna poraza i svega sedam bodova. S druge strane, Crnogorci su u dvoboj ušli sa četiri uzastopna poraza i šest bodova.

Prve dvije četvrtine susreta prošle su u izjednačenoj igri. Obje dionice završile su 3:3 te je na poluvremenu bilo 6:6. Mladostaši su stvari u svoje ruke napokon preuzeli u trećoj četvrtini. Žapci su došli do tri velika pogotka prednosti i na posljednji odmor otišli su s 11:8.

Budva se nije predala i smanjila je na 11:10, no Mladost se ipak nije dala iznenaditi. Zagrepčani su u samoj završnici susreta dvaput zatresli protivničku mrežu i s 13:10 prekinuli negativnu seriju. Najbolji strijelac kod domaćih bio je Milaković s pet pogodaka, a samo jednog manje upisao je Udovičić. S druge strane istaknuo seDanilović sa četiri zgoditka.

Mladost se tako popela na 10 bodova i u idućem kolu gostuje kod Primorca koji je predzadnji na ljestvici. Budva će pak ugostiti vodeću momčad natjecanja, talijanski Pro Recco.

Autor:Matej Milanović

Izvor:www.sportnet.hr 

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo