free porn

17-07-2014 13:00

Budimpešta

1 Remi Garsau
(3:5,2:3,3:2,3:4)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
 
Suci:
Petar ABRAMOVIC - Svetlana DREVAL
1 Josip Pavić
2 Remi Saudadier 2 2 Luka Bukić 1
3 Arnaud Jablonski 3 Ivan Milaković
4 Enzo Khasz 4 Luka Lončar 1
5 Romain Blary 5 Maro Joković 5
6 Thibaut Simon 3 6 Ivan Buljubašić 1
7 Mathieu Peisson 1 7 Petar Muslim 3
8 Manuel Laversanne 8 Andro Bušlje
9 Mehdi Marzouki 9 Sandro Sukno 1
10 Mickael Bodegas 3 10 Nikša Dobud 2
11 Petar Tomašević 1 11 Anđelo Šetka
12 Alexandre Camarasa 1 12 Duje Živković
13 Jonathan Moriame 13 Marko Bijač
Trener: Florian Bruzzo    Trener: Ivica Tucak 
O utakmici
 

U utakmici 3. kola skupine B Europskog prvenstva u Budimpešti hrvatski vaterpolisti ostvarili su drugu pobjedu svladavši Francusku sa 14-11 (5-3, 3-2, 2-3, 3-4). Protiv najslabije reprezentacije u skupini Hrvatska je očekivano ostvarila drugu pobjedu na EP i time stigla na korak do osiguranja plasmana u četvrtfinale. Za taj uspjeh "barakude" će u posljednja dva nastupa, protiv Srbije u subotu i Mađarske u ponedjeljak, morati osvojiti barem jedan bod ili se nadati slabijim rezultatima Španjolaca u njihovim preostalim susretima.

Već u prvoj četvrtini Hrvatska je u dva navrata imala tri gola prednosti (4-1, 5-2) zahvaljujući raspoloženom Mari Jokoviću, koji je u toj prvoj dionici postigao tri pogotka. No, Francuzi su s dva gola iz protunapada, te jednim s dva igrača više uspijevali zadržati priključak. Početkom druge četvrtine Dobud i Bukić su s dva brza pogotka povisili na 7-3, ali u nastavku su hrvatski igrači "stali" u napadu, nisu iskoristili čak tri situacije s igračem više i dopustili Francuzima novo približavanje na dva razlike (7-5).

Loša igra Hrvatske, pogotovo u situacijama s igračem više, odnosno manje u bazenu, nastavila se i u trećoj četvrtini u kojoj su Francuzi uspjeli postići čak tri gola zaredom i 1:13 minuta prije isteka tog dijela igre smanjiti na jedan razilke (9-8). Ipak, Sukno je pogodio za 10-8, da bi Francuzi u samoj završnici s igračem više pogodili vratnicu.

U posljednjoj četvrtini napokon su naši igrači uspjeli realizirati dvije situacije s igračem više, te pogocima Buljubašića i Lončara povisiti na 12-8 i riješiti pitanje pobjednika. Ipak, s konačnih tri pogotka razlike Hrvatska ne može biti u potpunosti zadovoljna, jer je u utakmicu ušla sa željom za ostvarivanjem što uvjerljivije pobjede koja bi im povećala izglede za plasman u četvrtfinale čak i u slučaju poraza u posljednja dva nastupa u skupini.

U 4. kolu Hrvatska će igrati protiv Srbije u subotu od 16 sati.

time-out-fra

sukno-fra

muslim-fra

Foto:www.waterpoloworld.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo