watch free porn

15-07-2014 19:00

Budimpešta

1 Josip Pavić
()
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
 
Suci:
1 Inaki Aguilar
2 Luka Bukić 1 2 Alberto Munarriz
3 Ivan Milaković 3 Javier Bustos
4 Luka Lončar 1 4 Marc Roca Barcelo
5 Maro Joković 3 5 Guillermo Molina 1
6 Ivan Buljubašić 6 Marc Minguell 4
7 Petar Muslim 1 7 Balazs Marton Sziranyi
8 Andro Bušlje 8 Albert Espanol 3
9 Sandro Sukno 2 9 Marc Larumbe
10 Nikša Dobud 10 Francisco Fernandez Miranda
11 Anđelo Šetka 11 Blai Mallarach
12 Duje Živković 12 Javier Garcia Gadea
13 Marko Bijač 13 Bejar Eduardo Lorrio
Trener: Ivica Tucak    Trener: Gabriel Hernandez 
O utakmici
 

Protiv reprezentacije sastavljene najviše od igrača aktualnog klupskog prvaka Europe Barcelonete nije ni moglo biti lako kao protiv Nijemaca. Suknu su trebale dvije male neopreznosti suparničke obrane te je na startu dvaput iz daljine zabio za lijepih 2-0. Nalikovalo je to na start kakvim su slomljeni Nijemci, no Lifante i Minguel nisu mislili tako, pa su i oni iskoristili dvije naše greške u obrani.

Minimalnu prednost za odlazak na prvi “mali odmor” donio je Bukić šutem izvana. Prednost od plus jedan u utakmici koja se morala pobijediti malo je značila za mirni nastavak utakmice. I na poluvrijeme se otišlo s istom razlikom nakon što su i jedni i drugi zabili po dvaput (za nas Muslim i Joković). Neizvjesnost je nastavljena do samog kraja jer je treća trećina donijela pogodak više Španjolaca (dva, nasuprot samo jednog Jokovićevog) za 6-6 prije zadnjih osam minuta.

U posljednjoj četvrtini krenulo je loše, vodstvom “furije”, naši su “kilavili” u napadu, no uz pomoć vratnice i leđa španjolskog vratara zabio je sretno Joković, pa zatim i Lončar s pozicije centra za 8-7. Istom je mjerom uzvratio Molina za novi egal, a u međuvremenu je treće isključenje zaradio Dobud. Imali su naši 15 sekundi za posljednji napad I pobjedu, no nisu uputili udarac.

U 3. kolu slijede nam Francuzi (četvrtak 13.00), a zatim Srbi i Mađari u borbi za jedno od prva tri mjesta i nastavak natjecanja.

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo