free porn downloads

05-11-2011 19:00

Herceg Novi

O utakmici
 

U sklopu osmog kola Jadranske vaterpolo lige vaterpolisti slovenskog Kopra stigli su u goste Jadranu iz Herceg Novog te su se kući vratili s uvjerljivim porazom i bez osvojenih bodova, naime, domaća je momčad bila bolja s deset pogodaka razlike.

Vaterpolisti Jadrana pred tristotinjak su gledatelja na domaćem terenu, u osmom kolu Jadranske vaterpolo lige, svladali goste iz Sloveniju. Naime, momčad Kopra poražena je s deset golova razlike, 19:9.

Odlično su u susret krenuli vaterpolisti iz Herceg Novog koji su na samom startu poveli 4:1, a do kraja prve četvrtine gosti su uspjeli postići dva gola za smanjenje vodstva domaćina na 5:3. U drugoj je četvrtini još bilo tijesno te je gostujuća momčad uspjela držati korak s Jadranom. Na odmor se, pak, odlazi s 8:5 za domaće vaterpoliste.

Momčad Ivice Tucka ponovno je odlična bila u trećoj četvrtini kada odlazi na 11:5, a na kraju četvrtine stoji potom nedostižnih 13:6. S dobrom igrom nastavili su vaterpolisti Jadrana do samoga kraja te su u četvrtoj i ujedno posljednjoj četvrtini slavili 6:3. Konačno, Jadran odnosi pobjedu 19:9.

Najefikasniji u redovima pobjednika bio je Gojković s četiri postignuta pogotka. Na golu Jadrana odličan je, pak, bio Kandić s 12 obrana. Najbolji kod Kopra bio je Barbarić također s četiri gola.

Autor:Zvonko Keliš

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo