milf lesbian porn

11-03-2014 00:00

1 Kostas Tsalkanis
(1:1,2:2,3:22:2)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
Sharonov (RUS)
 
Suci:
Đurašković (MNE) - Toth (ROU)
1 Josip Pavić
2 Emmanouil Mylonakis 2 2 Luka Bukić
3 Athanasios Chrysospathis 1 3 Ivan Milaković
4 Kyriakos Pontikeas 4 Ivan Krapić
5 Ioannis Fountoulis 2 5 Maro Joković 1
6 Angelos Vlachopoulos 1 6 Ivan Buljubašić
7 Christos Afroudakis 7 Petar Muslim 2
8 Ioannis Delakas 8 Kristijan Milaković 1
9 Konstantinos Mourikis 1 9 Ante Visković 1
10 Christodoulos Kolomvos 1 10 Nikša Dobud
11 Alexandros Gounas 11 Anđelo Šetka 1
12 Marios Kapotsis 12 Paulo Obradović 1
13 Stefanos Galanopulos 13 Marko Bijač
Trener: Athanasios KEHAGIAS     Trener: Ivica Tucak 
O utakmici
 

1.četvrtina

Reprezentacija Grčke ima prvi napad. Sviran je kontraprekršaj i lopta je za Hrvatsku. Joković puca i korner za Hrvatsku. Suci sviraju kontraprekršaj Dobuda. isključen je Buljubašić, ali smo se obranili. Sada isključenje na drugoj strani,isključen je Vlachopulas, ali ne koristimo igrača višeSada je isključen igrač Fountoulis i Hrvatska traži time out, ali Joković preko gola. Odmah u sljedećem napadu kontrafaul Grka., ali izgubili smo loptu na 2 metra. sad je isključen Obradović, ali Pavić brani. muslim puca iz prekršaja i pogađa. Hrvatska vodi 1:0.Sada je isključen Ivan Milaković  i Grci koriste igrača više preko  Fountoulisa u zadnjoj sekundi za 1:1. Završila je prva četvrtina

2.četvrtina

 Hrvatska ima  prvi napad u drugoj četvrtini. Suđeno je obostrano isključenje Ivana Milakovića i Mourikisa. Hrvatska ima loptu sada je isključen Grčki igrač Pontikeas, ali krivo dodana lopta i novi napad za Grke.Kontrafal Grka i Hrvatska ima novi napad.Sada je isključen Gounas i Kristijan Milaković za 2:1.Sada Grci imaju igrača više i Fountoulis poravna na 2:2. Dobud puca preko gola, sada isključenje Kristijana Milakovića, ali Pavić brani. Krivo dodavanje Dobuda, ali je ponovno sviran kontrafaul i Hrvatska ima novi napad.isključenje na Dobudu, Joković puca, ali samo u blok, lopta do Muslima,ali preko gola. Već u sljedećem napadu Pavić brani šut sa dva metra.Dobra akcija Hrvatske,ali Dobud pogađa stativu, Grci iz kontre preko Vlachopoulasa za 3:2. Hrvatska traži time-out Joke poravnava na 3:3 nakon odličnog dodavanja Obradovića. Suđen je kontraprekršaj Grka, Hrvatska ima posljednji napad Joković puca, ali golman brani. Kraj druge četvrtine 3:3.

3.četvrtina

Grci krecu u prvi napad, isključen je Buljubašić, Mourikis sa stative za vodstvo Grka od 4:3. Hrvatska ima igrača više i zgoditak Obradovića na dodavanje Jokovića 4:4. Isključen je Kristijan Milaković i Tucak dobija žuti karton, ali promašaj Grka.Joković puca u stativi u odbija se u aut. na drugoj strani isključenje Ivana Milakovića.Nakon što smo se obranili sada je isključen Krapić i to koriste Grci preko Mylonakisa za 5:4. sad je isključen Pontikeas, Muslim puca nalon faula i pogađa, ali suci poništavaju zgoditak. Hrvatska ima ponovno igrača više, Tucak traži time-out.Visković s desnog krila koristi igrača više za 5:5.Odmah u sljedećem napadu Mourikis sa dva metra za novo vodstvo Grka od 6:5. Hrvatska izgubila napad zbog isteka vremena. Kontraprekršaj Grka.  sada je isključen Mylonakis i Hrvatska ima igrača više. Obradović odlično odigrava na Šetku koji pogađa prečku. završila je treća dionica sa vodstvom Grčke od 6:5.

4.četvrtina

Grci imaju prvi napad u zadnjoj četvrtini i suđen je kontraprekršaj.Hrvatska ima igra više isključen je Delakas. Muslim pogađa u dijagonalu sa ljevog krila  prekrasan pogodak za 6:6. Isključen je Buljubašić i Kolomvos pogađa sa stative za 7:6. Sada Hrvatska ima igrača više isključen je Mourikis, Muslim krivo dodaje za Dobuda, Grci imaju novi napad, ali suđen je kontraprekršaj. Muslim puca iz prekršaja ali grčki golman brani. Isključen je sada Krapić, ali Grčki promašaj. sada suci u napadu vide kontraprekršaj Dobuda i kontra Grka, ali Pavić brani čisti zicer. Tucak traži time-out. sviran je kontraprekršaj još je ostalo 3 minute do kraja.Hrvatska preko Šetke prekrasnim zgoditkom za 7:7. Grči centar ponovno radi kontraprekršaj. Ponovno je isključen Mourikis, ali Muslim preko gola.zadnja minuta i sviran je kontraprekršaj Dobuda. Sad je isključen Obradović i Chrysospathis iz kontre za Grčko vodstvo od 8:7. Još je ostalo 40 sekundi do kraja utakmice. Muslim puca prego gola. Utakmica je završila. Grčka je pobijedila Hrvatsku 8:7.
Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo