free gay porn
O utakmici
 

Posljednja utakmica hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Eindhovenu protekla je u revijalnom tonu i zaključena je uvjerljivom pobjedom protiv domaćina. Nakon uspavane prve četvrtine, Hrvati su ubacili u brzinu više i razlika u kvaliteti došla je do punog izražaja.

Prvi pogodak na utakmici bio je djelo Dobuda nakon dvije minute, a sredinom prve četvrtine Bošković pogađa za 2:0 i to s igračem više. Nizozemci se ipak nisu predavali i za to su nagrađeni pogotkom Gottemakera pola minute prije kraja.

U drugoj se dionici Hrvatska malo trgnula pa brzo opet pogađaju Bošković i Dobud, a njima se s dva pogotka pridružuje i Sukno pa razlika na semaforu dolazi do očekivane razine. Niz Barakuda prekinuo je Frauenfelder, ali posljednju riječ u prvom poluvremenu ipak imaju Hrvati koji golom Obradovića 15 sekundi prije odmora odlaze na uvjerljivih 7:2.

Odnos snaga u bazenu nije se previše mijenjao ni u trećoj četvrtini pa hrvatska prednost nastavlja rasti. Barač i Sukno postavljaju 9:2, a Gerritse privremeno smanjuje nakon tri minute igre. Uslijedili su golovi Jokovića i Karača, a zatim Nizozemci još jednim pogotkom Gerritsea zaključuju četvrtinu i u posljednjih se osam minuta ulazi s 11:4.

U posljednjoj su dionici hrvatski reprezentativci potpuno razbili Nizozemce utrpavši im pet golova do kraja utakmice za konačnih 16:4 i uvjerljivo osvojeno deveto mjesto. Ipak, to ni približno nije dovoljno za ispiranje gorkog okusa s ovog Europskog prvenstva koje će svi navijači hrvatske reprezentacije htjeti što prije zaboraviti.

Autor:Marko Domljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo