watch free porn

29-10-2011 20:30

Sori

O utakmici
 

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti izgubili su 13:9 na gostovanju kod Pro Recca. Gosti su pružili dobar otpor i Talijani su utakmicu prelomili tek u posljednjoj četvrtini.

U sedmom kolu Jadranske lige u vaterpolu Mladost je otišla na teško gostovanje kod Pro Recca. Domaći su očekivano krenuli u utakmicu i poveli 2:0, no Mladost je odmah reagirala i preokrenula na 3:2. Filipović je izjednačio na 3:3, a potom Mladost nije iskoristila peterac. Goste je do minimalnog vodstva na prvom odmoru ipak doveo Milaković, pogotkom za 4:3.

U drugoj dionici opet je bolje krenuo Recco, koji je svoju premoć u igri okrunio i rezultatom, povevši 6:4. Da zaostatak na poluvremenu ne bude prevelik pobrinuo se Udovičić, koji je smanjio na 6:5. U trećoj dionici igralo se gol za gol, s tri pogotka sa svake strane. Tako se u posljednjih osam minuta ušlo pri 9:8 za Pro Recco.

U četvrtoj dionici Talijani su napokon uspjeli slomiti protivnički otpor i pobjeći na veću prednost, što su zaključili s konačnih 13:9. Najbolji strijelci kod domaćih bili su Kasas i Pjetlović s tri zgoditka, a goste su predvodili Udovičić i Milaković s dva.

Recco ostaje na vrhu ljestvice sa stopostotnim učinkom, a Mladost ostaje na svega sedam osvojenih bodova. I jedni i drugi će u idućoj utakmici igrati s Budvom. Mladost idući vikend u sklopu osmog kola, a Recco za desetak dana u devetom kolu.

Autor:Matej Milanović

Izvor:www.sportnet.hr


 zagrebačke Mladosti izgubili su 13:9 na gostovanju kod Pro Recca. Gosti su pružili dobar otpor i Talijani su utakmicu prelomili tek u posljednjoj četvrtini.

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo