watch free porn

08-02-2012 18:35

Bazen Mladost na Savi

Mladost Mladost 6 : 7
Jug CO Jug CO
O utakmici
 

Susret je otvorio odličan start Dubrovčana u kojem je Joković dodao loptuBušlji da bi u prvom napadu poveli pogotkom Karača. Priliku za izjednačenje je u četvrtoj minuti iskoristio Radu nakon isključenja Karača. Ipak gosti se brzo vraćaju u formu, a vodstvo im donosi Joković. U posljednjoj minuti prvog dijela za 3:1 se pobrinuo Marković.

U drugoj četvrtini Jugu prvi napad donosi mladi Nikola Sutić, ali momčadVeselina Đuhe nije uspjela realizirati pogodak. Letica se u drugoj minuti našao sam ispred Vićana i uspio smanjiti vodstvo, a dvije minute kasnije uspješan je bio i u petercu koji je skrivio Karač. Izvrsnu je "fintu" u kontri izveo Joković, sam je preplivao bazen i uspješno savladao prvog golmana hrvatske reprezentacijeJosipa Pavića. Novo izjednačenje Žapcima donosi Hinić.

Nakon isključenja Luke Bukića u posljednjoj je minuti Đuho pozvao svoje igrače na kratki predah, ali ni u četvrtoj prilici s igračem više Jug nije uspio realizirati pogodak. Momčadi na poluvrijeme odlaze s rezultatom 4:4.

Treću četvrtinu također otvaraju gosti startom Karača. U trećoj minuti Bušlje donosi Gosparima vodstvo od 5:4 i prvu realizaciju pogotka s igračem više. Trener momčadi sa Save Vjeko Kobeščak u šestoj je minuti pozvao igrače na predah nakon isključenja Karača, ali rezultat ostaje nepromijenjen sve do kraja trećeg dijela.

Napad u posljednjoj četvrtini ponovno preuzima Jug startom Sutića, a na prvi pogodak se čekalo četiri minute kada je po treći puta u susretu bio precizan Letica. Za 6:5 se pobrinuo raspoloženi Joković upisavši treći pogodak u susretu.Udovičić svojim prvim pogotkom u susretu minutu kasnije donosi novo izjednačenje. Dvije minute prije kraja susreta Đuho poziva igrače na odmor i već iz prvog pokušaja precizan je bio Obradović za 7:6.

Odmor je zatražio i Kobeščak 30 sekundi prije kraja susreta, ali gledatelji na Savi nisu vidjeli novo izjednačenje. Tako je i druga momčad u samo pet dana sa Save otišla s bodovima.

izvor: sportnet.hr

autor: Ana Legradi

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo