free amateur porn

08-02-2012 20:15

Bazeni Kantrida

O utakmici
 

U hladnoj zimskoj noći na Kantridi »Primorje Erste banka«  svoje je simpatizere grijalo silnim golovima i pobjedom s grčkim »Vouliagmenijem«  kojom je potvrđeno već prije zakaparirano prvo mjesto u A skupini Europske lige. Zahuktali riječki sastav je i poslije trijumfa u Zagrebu potvrdio »dinamit u šakama« njegovih napadača u što se uvjerio vratar  Atenjana Konstantinos Tsalkanis, neuspješna prepreka domaćim ofanzivcima u njihovom europskom šuterskom treningu. Uz dužnu pažnju igri u obrani  domaći su potvrdili i odličan trenutak forme  vratara  Zdravka Radića, autora deset odličnih intervencija. 

Složna braća

Složna mađarska braća Daniel i Denes  Varga su poveli momčad »Primorja« u  pohod na nove europske bodove. Vrata je čuvao Zdravko Radić,  dok je na desnom krilu plivao Španjolac Javier Garcia,  a na svojoj uobičajenoj napadačkoj poziciji Petar Muslim. U početnoj riječkoj sedmorki, iz koje su svi nastupili na nedavnom Europskom prvenstvu u Nizozemskoj, na beku je bio Ivan Buljubašić, kojem je pripala čast otvaranja revije golova te  na centru Tomislav Paškvalin. 

Gledatelji se još nisu niti udobno smjestili a svojim mjestima, a domaće »kapice« su za četiri početne minute složile poker golova. Buljubašić je strijelac  u dva navrata s poludistance. Danijel Varga je u jednom navratu točno poentirao iz daljine, u drugom je asistirao Muslimu. U tom razdobolju Grci su uspjeli poslati  dvije lopte iza Radića, ali nisu uspeli zabrinuti navijače domaćih glede raspleta vodene priče na Kantridi. Suigačima se, naime, uskoro pridružio i kapetan Samir Barać, točan realizator brojčane prednosti,  a uskoro je Anđelo Šetka izborio peterac za Denesa Vargu,  koji je četvrtinu zaključio  teniskim rezultatom 6:2.

Raznovrstan napad

Paškvalin i Šetka su povećali razliku koja je rasla kao začinjena kvascem,  a pogodak Ivana Krapića  za 9:4 je potvrdio tezu o raznovrsnom domaćem napadu. Uz ekshibicije budući da je  susret izgubio pritisak rezultata,  prvih devet pogodaka  zabilo je čak osam igrača, što je zbilja rijetkost. Dok su gledatelje na poluvremenu zabavljale sinkro plivačice,  novinarima je lakše bilo nabrojiti tko u domaćem sastavu  nije dao gol nego redati silne strijelce. 

I treći dio igre je počeo u znaku pogotka, Paškvalin je napadački učinak svog sastava učinio dvoznamenkastim (10:4). Riječki tim  je zadovoljan veikom razlikom, shvativši  ne riskira nikaka preokret, uzeo malo daha, Afroudakis je smanjio zaostatak,sve to u razdoblju igre kada je Radić imao već sedam obrana. Zavaljujući sjajnom dodavanju Garcije i odličnoj reakciji Barača domaći su dobili i treću četvrtinu 2:1 za ukupnih 11:5 uoči posljednjih osam minuta pod krovom njihova plivališta.

Gosti su bolje otvorili posljednju dionicu, Afroudakis  je popravio dosta slab učinak njegove momčadi s igračem  više i smanjio je na 11:6. Pogodak nema drugog efekta osim onog golog statističkog, bodovi su već davno upisani na račun »Primorja«. Daniel Varga je tek zasladio finiš golom iz velike daljine za  dvanaesti domaći »centar«,  a Krapić je zaključio priču pogotkom za 13:7.

Autor:Igor Duvnjak

Izvor:Novi list

Foto:Vedran Karuza

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo