best lesbian porn

14-12-2011 20:00

O utakmici
 

Vaterpolisti Mladosti osigurali su prolaz u vaterpolskoj Euroligi nakon što su na gostovanju u Njemačkoj, u četvrtom kolu skupine B, potpuno razoružali Spandau.

Mladost je u sklopu četvrtog kola vaterpolske Eurolige otišla u Njemačku osigurati prolaz kruga. Spandau je još u prvom kolu na svom bazenu bio ozbiljno namučio Jug pokazavši da doma može itekako biti opasan, no Mladost je pred dva tjedna na domaćem terenu pokazala da ima puno veću kvalitetu od Nijemaca i lagano slavila 11:6. U smjeru lagane pobjede krenula je i ova utakmica, budući da su gosti nakon osam minuta već imali 3:0.

Do poluvremena je bilo 4:1, a razlika je dodatno povećana u drugoj polovici dvoboja. Nakon tri dionice bilo je +4 za Zagrepčane, a završilo je s uvjerljivih 9:3. Mladost je pritom promašila dva sedmerca i imala 1/7 s igračem više, iako je u toj statistici Spandau uspio biti gori sa samo jednim pogotkom u 12 pokušaja.

Kod Nijemaca su se u strijelce upisala tri različita igrača, a Mladost su predvodili stranci. Cosmin Radu i Blai Mallarach zabili su triput, Vanja Udovičić dvaput. Preostali gol postigao je Igor Hinić.

Sada će Euroliga otići na odmor i preostala dva kola odigrat će se tek nakon Europskog reprezentativnog prvenstva koje će se u siječnju odigrati u Nizozemskoj. Kada se u veljači napokon vrate u bazen igrači Spandaua će protiv Vojvodine pokušati izbjeći posljednje mjesto, a Mladost će u hrvatskom derbiju protiv Juga tražiti pobjedu kojom bi mogla preuzeti vrh skupine.

Autor:Matej Milanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo