best lesbian porn

25-06-2013 17:15

Mersin

1 Inaki Aguilar
(3:2,2:4,3:3,1:2)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
3/6 5/8
 
Delegat:
Dimitris DIATHESOPOULOS
 
Suci:
Fabio COLLANTONI - Radu Sorin MATACHE
1 Josip Pavić
2 Pere Estrany Esforzado 2 Luka Lončar
3 Ruben De Lera Calero 1 3 Luka Bukić
4 Ricard Alarcon 4 Ivan Krapić
5 Guillermo Molina 1 5 Maro Joković 3
6 Daniel Cercols Uset 1 6 Ivan Milaković
7 Joel Esteller 7 Petar Muslim 1
8 Albert Espanol 2 8 Andro Bušlje
9 Xavier Vallés 9 Sandro Sukno 4
10 Francisco Fernandez Miranda 1 10 Nikša Dobud
11 Blai Mallarach 2 11 Anđelo Šetka 2
12 Javier Garcia Gadea 1 12 Paulo Obradović 1
13 Daniel López-Pinedo 13 Marko Bijač
Trener: Rafael AGUILAR MORILLO    Trener: Ivan Asić 
O utakmici
 
Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je zlato na Mediteranskim igrama, kojima je ovih dana domaćin turski Mersin...

U finalnom je ogledu Hrvatska pobijedila Španjolsku 11-9, a podsjećamo da je to već druga hrvatska pobjeda protiv ovog suparnika na natjecanju, jer su u skupini sa 8-7 također slavili Hrvati.

- Sjajan je ovo uspjeh s obzirom da smo u tijeku priprema i da smo i na Mediteranskim igrama odrađivali dio treninga za Svjetsko prvenstvo. Vrijedan rezultat, posebno iz razloga što je ovo pomlađena reprezentacija. Medalja je izborena s izuzetno jakim Talijanima, Grcima i Španjolcima - izjavio je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić.


Nakon uzbudljivog polufinala, koji je bio repriza prošlogodišnjeg finalnog ogleda Olimpijskih igara, i pobjede nad Talijanima 7-5, današnjom se pobjedom Hrvatska vraća kući kao jedan od glavnih favorita nadolazećeg 
Svjetskog prvenstva koje se u srpnju i kolovozu igra u Barceloni.Zlato za Hrvatsku na Mediteranskim su igrama osvojili Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Ivan Krapić, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.

Hrvatska je prvo zlato na velikim natjecanjima osvojila 2007. godine na Svjetskom prvenstvu. Tri godine poslije je stigla do naslova prvaka Europe, prošle godine osvojila po prvi put naslov pobjednika Svjetske lige a potom i zlato na Olimpijskim igrama a sad stigla do prvog zlata na Mediteranskim igrama na kojima je imala dva srebra (1993. i 1997. godine). Našim vaterpolistima sad nedostaje samo još zlato s FINA (Svjetskog) kupa za upotpuniti kolekciju.

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo