free porn pictures

26-11-2011 19:00

O utakmici
 

Savršena serija riječkih vaterpolista nastavljena je i nakon gostovanja u Pireju. Kvaliteta primorjaša osigurala imje nove europske bodove u srazu s Olympiacosom, koji je korak držao do kraja treće četvrtine.

ankari su novom grčkom pobjedom praktički osigurali plasman u četvrtzavršnicu Lige prvaka, a izvjesno je i prvo mjesto u skupini A.

 Grci u uvodnim minutama nisu pronalazili rješenja za kvalitetni obrambeni blok vratara Radića, makar su vodili 2:1, i 3:2. Međutim, Olympiacos je kratko vrijeme bio u plusu. Prvo je Paškvalin zabio za 3:3, a potom su  uslijedile dvije egzikucije  Barača. Oba pogotka kapetan Bankara zabio je iz "druge općine" - 5:3. S obzirom na razvoj događanja u bazenu, činilo se da će Riječani na odmor otići s osjetnijom prednošću, ali su domaćini pogocima Shizasa i Mazisa došli do poravnanja 5:5.

 U nastavku se razbranio Radić, a u novoj napadačkoj akciji zahvaljujući Garciji prednost opet raste na +2 (7:5). Ali, Grci su se vrlo brzo našli u još većem zaostatku. Na Garcijin pogodak (peterac) nadovezali su se oni De. Varge i Šetke pa su Riječani četri minute prije kraja imali velikih +4 (11:7). To su nekako i nestale ambicije domaćina za eventualnim preokretom.....

 U drugoj utakmici skupine Budva-Vouliagmeni 8:9.

Autor:I. Devčić

Izvor:Sportske novosti

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo