black porn

30-03-2013 00:00

Bazeni Kantrida

1 Marko Bijač
(2:2, 0:0, 2:1, 1:1)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
Lonzi
 
Suci:
Voevodin - Nemeth
1 Konstantinos Tsalkanis
2 Ante Vukičević 2 Manolis Milonakis
3 Kristijan Milaković 3 Andreas Miralis
4 Ivan Krapić 4 Kyriakos Pontikeas
5 Maro Joković 5 Giannis Fountoulis
6 Duje Živković 6 Angelos Vlachopoulos
7 Petar Muslim 1 7 Chrisospathis Thanasis
8 Andro Bušlje 1 8 Delakas Vagelis 1
9 Sandro Sukno 2 9 Konstantinos Mourikis
10 Nikša Dobud 10 Christodoulos Kolomvos 2
11 Anđelo Šetka 11 Alexandros Gounas 1
12 Paulo Obradović 1 12 Dimitris Tigas
  13 Stefanos Galanopulos
Trener: Ivica Tucak    Trener: Kehagias Ath 
O utakmici
 

Na završni turnir u ruskom Čeljabinsku plasirat će se samo prvoplasirane reprezentacija iz svake skupine, a iz naše u Rusiju putuje reprezentacija Crne Gore sa maksimalnih šest pobjeda među kojima su i dvije nad reprezentacijom Hrvatske (13:10 i 6:5).

 

Vaterpolisti Hrvatske pobjedom su se oprostili od natjecanja u Svjetkoj ligi u kojoj neće obraniti naslov pobjednika osvojen lani u kazahstanskom Almatyju. Naime, na završni turnir Svjetske lige, koji se ove godine igra u ruskom Čeljabinsku, plasirat će se samo prvoplasirane reprezentacija iz svake skupine, a iz naše u Rusiju putuje reprezentacija Crne Gore sa maksimalnih šest pobjeda među kojima su i dvije nad reprezentacijom Hrvatske (13:10 i 6:5).

 

Zato su utakmice, u srijedu u Zadru protiv Turske i večeras u Rijeci protiv Grčke, izborniku Ivici Tucku poslužile da prije završnih preprema za nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će se od 21. srpnja do 1. kolovoza održati u Barceloni, isproba što više mlađih igrača.

 

Nakon uvjerljive pobjede nad Turskom od 20:1, večeras su naši vaterpolisti svladali Grčku s minimalnih 5:4 u vrlo lošoj utakmici u kojoj olimpijski pobjednici čak 15 minuta nisu uspjeli postići zgoditak i imali katastrofalnu realizaciji igrača više od 2-11. Pritom smo imali sreće jer Grci nisu uspjeli realizirati dva peterca od kojih je jedan završio u stativi, a jednoga je obranio Marko Bijač koji je sa 12 obrana bio i najzaslužniji za ovu pobjedu Hrvatske.

 

Tucak će očito imati još puno posla, a prvi dio priprema za nastup na SP odradit će s ovim igračima kojima će se nakon Final Foura Lige prvaka, koji se 31. svibnja i 1. lipnja igra u Beogradu, priključiti vaterpolisti dubrovačkog Juga CO.


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo