free porn sites

20-01-2012 20:30

ŠC Višnjik

O utakmici
 

Ako se na pogreškama uči, vaterpolisti Zadra 1952 nakon premijernog će ovosezonskog nastupa imati dovoljno gradiva za ponavljanje tijekom cijele polusezone. Prva i najvažnija lekcija trebala bi biti iz pristupa utakmici, zbog kojeg su dvoboj prvog kola s Galebom izgubili praktički u prvoj četvrtini. Konačnih 6:14 dobar je pokazatelj onoga što se zbivalo u bazenu, ali ne i dovoljan. Da u završnici priliku nisu dobili igrači s klupa, rezultat bi po domaće vjerojatno bio još nepovoljniji.

Igrači Gorana Jovančevića na početku su stvorili dvije prilike, što je otprilike bilo sve što su napravili u uvodnoj četvrtini, dok su Makarani njihovu inertnost iskoristili za četiri uzastopna pogotka. Slavinu je dva puta okrenuo Krnić, pridružili su mu se Bućan i Vučko te je domaćima nakon osam minuta igre voda i u prenesenom smislu došla do grla. Muku su Zadrani mučili s čvrstom gostujućom zonom, bezidejnošću i statičnošću s obje strane bazena.

Nadu u promjenu donio je Stipić sredinom drugog perioda, kada je s igračem više zabio prvi gol za domaće, međutim, radost je kratko trajala; na svaku uspješnu realizaciju vaterpolista s Višnjika Galeb je odgovarao istom mjerom. Na poluvrijeme se tako otišlo rezultatom 3:7, a jedinu utjehu Zadrani su mogli pronaći u činjenici da drugu četvrtinu barem nisu izgubili. U istom razdoblju gosti su zbog prigovora ostali bez kapetana Vlade Lalića, no isključenje jednog od najboljih igrača suparničke momčadi nije utjecalo na odnos snaga u bazenu. Štoviše, Makarani su u trećoj četvrtini 3-1 serijom otišli na još uvjerljivijih 4:10. Povratka više nije bilo, ali to je razočaranoj domaćoj publici već otprije bilo jasno.

- Ishod ove utakmice je porazan i ispod svakog očekivanja. Podbacili smo u svim segmentima i - osim mlađih za koje je očekivano da rade greške - s nikim od mojih igrača nisam zadovoljan. Primili smo tri gola praktički s centra te nakon toga, umjesto da se trgnemo, nastavili nizbrdo. Činjenica je da naša momčad ne trenira zajedno i to je dobrim dijelom razlog ovakvom porazu, ali nije jedini. Morali smo ponuditi više - kazao je Goran Jovančević, trener Zadra 1952.

Autor:Andrija Prović

Izvor:Zadarski list

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo