free mature porn

05-01-2012 00:00

O utakmici
 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u trećem je kolu Svjetske lige na gostovanju u Skopju, bila bolja od Makedonije rezultatom 9:8 i tako se vratila na vrh poretka skupine B.

Nije to bila igra za pamćenje, gledajući po svim segmetima igre bilo je čak i loše, ali ono najbitinje, tri boda, putuju u Hrvatsku.
Nakon odličnog starta i početnog vodstva od 1:3 (Bošković, Sukno, Obradović) u prvoj četvrtini, uslijedio je black - out u drugh osam minuta koje su Makedonci dobili 4:2, tako da se na poluvrijeme otišlo u egalu, 5:5.

Iako su domaći, predvođeni Ivovićem, Benićem te odličnim Perčinićem na golu, uspijeli povesti 6:5, naši su uspjeli napraviti seriju 3:0 (Bošković, Sukno, Joković) i s plus dva (6:8) ući u posljednji dio igre.

Nakon pogotka Boškovića za 9:6 početkom posljednje dionice, činilo se da su sve dvojbe riješene, ali su uporni Makedonci uspjeli tri minute prije kraja smanjiti na samo gol zaostatka, pokazalo se konačnih 9:8. Imali su domaći i priliku za poravnanje u posljednjem napadu, ali udarac Petkovića blokirala je hrvatska obrana.

Bodovi se pišu, ali budemo li ovako igrali za desetak dana u Eindhovenu, ne piše nam se dobro. Izbornik Ratko Rudić bio je prilično ljut nakon utakmice.
'Igrom nisam zadovoljan. Događaju nam se neke greške koje se nikako ne bi smjele događati. Kao prvo, loše smo ušli u utakmicu, bez čvrstine, a igrač manje, koji nam je dosada bio jača strana, na ovoj je utakmici bio najgori segment naše igre.', rekao je Rudić.

Hrvatska će s pripremama nastaviti u Varaždinu 9. siječnja, gdje će nam se priključiti Mađari, i tu će ostati sve do odlaska u Eindhoven 14. siječnja.

Izvor:www.crovaterpolo.com

Foto: Dimitar Genčevski "Makedonski sport"

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo