hd porn

21-01-2012 13:00

Pieter van den Hoogenband Swim Stadium

Srbija Srbija 14 : 5
Rumunjska Rumunjska
O utakmici
 

Nakon uvjerljive pobjede nad Hrvatskom, na europskom vaterpolskom prvenstvu, Srbi su nastavili pohod prema novom zlatu potpuno razbivši Rumunje, koji su prvi put zabili tek u trećoj četvrtini.

U četvrtom kolu skupine B na europskom vaterpolskom prvenstvu Srbija je zaigrala protiv Rumunjske. Srbi su u susret ušli s tri pobjede, a Rumunji s tri poraza. Razlika u kvaliteti bila je evidentna već na poluvremenu. Nakon osam minuta Srbija je vodila 3:0, a do polovice dvoboja bilo je i nevjerojatnih 7:0.

Početak treće četvrtine donijelo je i 8:0 Srbije, a prvi gol Rumunja stigao je nakon čak 17 minuta igre, kada je Diaconu zatresao protivničku mrežu. Ipak, do kraja dionice je Srbija uspjela povećati vodstvo i u posljednjih osam minuta ući s rezultatom 10:1.

Zadnja četvrtina otvorena je golom Šaponjića za +10. Nakon toga stiglo je opuštanje Srbije i Rumunjska je uspjela postići koji pogodak i spriječiti da završni rezultat donese dvoznamenkasti minus. U uvjerljivoj pobjedi od 14:5 najbolji je kod Srba bio Duško Pijetlović sa četiri zgoditka, a tri ih je dodao Andrija Prlainović. Srbija će u ponedjeljak igrati s Crnom Gorom za potvrdu prvog mjesta u skupini B i direktan ulazak u polufinale. Rumunjska će pak ući u borbu za plasman od sedmog do 12. mjesta.

Autor:Matej Milanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo