watch free porn

17-01-2012 20:30

Pieter van den Hoogenband Swim Stadium

Turska Turska 7 : 24
Italija Italija
O utakmici
 

Drugo kolo Europskog prvenstva za vaterpoliste zaključila je utakmica Italije i Turske, koja je superiornim Talijanima poslužila tek kao trening za iduće dvoboje.

Nakon razočaravajućeg nastupa s Mađarskom, talijanski su vaterpolisti u drugom kolu Europskog vaterpolskog prvenstva kao protivnika imali slabašnu Tursku, koja je u prvom nastupu glatko izgubila od Makedonije. Nakon prve četvrtine aktualni prvaci svijeta već su vodili 7:2, a do poluvremena bilo je 11:3.

U trećoj dionici Italija je stigla do dvostruke prednosti i na posljednji odmor otišlo se pri 17:6. Na koncu, u posljednjih osam minuta Italija je dodala još sedam golova za konačnih +17, 24:7. Talijani su utakmicu završili sa stopostotnim učinkom s igračem više, 6/6, dok je Turska iz isto toliko prilika zabila samo jednom.

Najbolji u redovima Azzurra bio je Aicardi sa pet pogodaka, a samo jednog manje dodao je Presciutti, a kod Turske je Okman zabio triput. Nakon dana odmora Italija će u trećem kolu zaigrati protiv Nizozemske, a Turska će nastupiti protiv Grčke.

Autor:Matej Milanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo