free lesbian porn

05-10-2011 20:45

O utakmici
 

Zagrebačka je Mladost u trećem kolu regionalne Jadranske vaterpolo lige uvjerljivo savladala momčad splitskog OVK POŠK-a u bazenu na Savi uz rezultat 18:8. Za Mladost su zaigrala mlada lica, a nakon susreta trener Vjekoslav Kobeščak osvrnuo se na njihov učinak u današnjoj utakmici te iznio očekivanja u sljedećem kolu.

Mladost je na početku nove sezone u Jadranskoj ligi imala lako gostovanje kod Šibenika i upisala pobjedu s 12:9. U prošlom kolu Žapci su bili slobodni, a danas su u svojem bazenu bez iskusnog Igora Hinića i Ante Vukičevića s pomlađenim sastavom upisali uvjerljivu pobjedu protiv splitskog POŠK-a. Domaćini su na poluvremenu vodili s 10:1, stoga je do kraja susreta trener Vjekoslav Kobeščak pružio šansu mladićima iz vaterpolo škole na Savi.

Do poluvremena je mrežu Mladosti branio Josip Pavić, a u posljednje dvije četvrtine u bazen je uskočio 19-godišnji Ivan Pisk. Mlađi sastav igrača je bio zajedno u vodi tijekom posljednje četvrtine. Iako momčad nije trebala obraćati pažnju na rezultat, u zadnjoj četvrtini je Pisk primio šest golova, od toga pet u samo dvije minute.

Trener Kobeščak nakon susreta nije bio zadovoljan s viđenim u posljednoj četvrtini. "Danas nisam nikako zadovoljan s mlađim sastavom. Odmah nakon utakmice me čeka sastanak s mlađim igračima i moram im pojasniti neke stvari. Očekujem da u ovakvim susretima preuzmu inicijativu, a ne da se šlepaju na starije i iskusnije igrače. Danas nitko od mlađih nije ispunio moja očekivanja."

Kako bi dugogodišnji rad s mlađim kategorijama bio vidljiv, potrebno je malo više ozbiljnosti. "Naši mlađi igrači imaju jako puno kapaciteta, ove sezone od njih očekujem puno. Njihovo ponašanje i stav na treninzima mora biti na visokom nivou jer smo mi jedan ozbiljan klub. Ukoliko će biti korektni i ozbiljni, svakako će dobivati šanse u utakmicama. Ukoliko ne zadovolje, bit će mjesta za druge igrače. Imamo sjajnu situaciju u radu s mlađim selekcijama i što je najvažnije, moći ćemo iz godine u godinu pomlađivati naš sastav."

Susret s POŠK-om nije trebao biti neizvjestan, a trener je imao svoju viziju s mladim sastavom. "Danas su se možda malo i opustili, ali u trenutku kada su trebali preuzeti inicijativu primili su previše golova u vrlo kratkom vremenu. Naravno da i oni imaju pravo pogriješiti, ali su u samo dvije minute primili pet pogodaka, što govori da situaciju nisu shvatili ozbiljno."

Mladost u sljedećem kolu 8. listopada putuje u Herceg Novi kod Jadrana. "Čeka nas puno teža utakmica u Herceg Novom gdje počinjemo tešku seriju prije puta u Dubrovnik, zatim Euroliga, Primorje i Pro Recco. Radi se o jednoj vrlo ozbiljnoj i kvalitetnoj mladoj momčadi trenara Tucaka. Ove sezone su puno bolji nego što se to očekivalo", prokomentirao je Kobeščak gostovanje kod Jadrana.

Vaterpoliste sa Save su večeras do pobjede predvodili Vanja Udovičić, Cosim Radu i Bali Mallarach s po četiri pogotka. U redovima Splićana najučinkovitiji su bili Ivica Prižmić i Višeslav Sarić s po dva pogotka. POŠK u sljedećem kolu ugošćuje Budvu M:tel. Susret je također na rasporedu 8. listopada.

 

Autor:Ana Legradi

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo