watch free porn

31-07-2012 11:00

Water Polo Arena London

1 Zoltán Szécsi
(2:2,3:4,3:3,2:2)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
Richard FOSTER (USA) - Haluk TOYGARLI (TUR)
 
Suci:
Sergi BORRELL (ESP) - Daniel FLAHIVE (AUS)
1 Denis Šefik
2 Tamas Varga 2 Draško Brguljan 3
3 Norbert Madaras 3 Vjekoslav Pasković
4 Denes Varga 4 Antonio Petrović
5 Tamás Kásás 1 5 Dragan Drašković
6 Norbert Hosnyanszky 1 6 Aleksandar Radović 1
7 Gergely Kiss 7 Mlađan Janović 2
8 Marton Szivos 8 Nikola Janović
9 Daniel Varga 2 9 Aleksandar Ivović 2
10 Péter Biros 3 10 Boris Zloković 1
11 Ádám Steinmetz 1 11 Vladimir Gojković 1
12 Balazs Harai 2 12 Predrag Jokić 1
13 Viktor Nagy 13 Miloš Šćepanović
Trener: Denes KEMENY     Trener: Ranko PEROVIĆ  
O utakmici
 

Vaterpolska Arena četvrtog je dana olimpijskog turnira odmah u jutarnjim satima ugostila dvoboj olimpijskog pobjednika i europskog viceprvaka u kojem napetosti i zanimljivih poteza nije nedostajalo, a boljom se na koncu ipak pokazala momčad Crne Gore.

Vaterpolski olimpijski turnir četvrtog je dana natjecanja stigao do novih i itekako zanimljivih ogleda, naime, dan je u vaterpolskoj Areni otvoren vrlo dobrim dvobojem branitelja naslova olimpijskog pobjednika i aktualnog europskog viceprvaka. Kao što to i priliči Mađarskoj i Crnoj Gori, koje su u prvom kolu upisale poraze od Srbije, odnosno SAD-a, susret je od prve minute bio zanimljiv, napet i dinamičan te se tako nijedna momčad do početka treće četvrtine nije uspjela znatnije odvojiti od svog protivnika.

Dobro je u ogled krenula Crna Gora za čiji je prvi pogodak na utakmici zaslužan Draško Brguljan, a koji se i potom u susretu pokazao odlično raspoložen. Mađari odmah uzvraćaju preko Hosnyanszkyja, no na drugoj strani crnogorsku ekipu u vodstvo 2:1 vraća Janović. Do kratkog predaha i kraja prve četvrtine susreta olimpijski su pobjednici još jednom poravnali rezultat, a realizatorski uspješan bio je Peter Biros (2:2).

Najbolji i najefikasniji

Odličan je u redovima pobjednika bio Draško Brguljan koji se u prvoj pobjedi svoje momčadi na Igrama u Londonu tri puta upisao u strijelce, dok su po dva puta uspješni bili Mladan Janović i Aleksandar Ivović. Kod olimpijskog pobjednika istaknuo se, pak, Peter Biros također s tri gola, a po dva su za Mađarsku zabili Daniel Varga i Balazs Harai.

Uslijedio je potom brz nastavak koji je uistinu obilovao pogocima s obje strane, ali je zabilježio i prvo veće odvajanje crnogorskih vaterpolista. Naime, odmah na startu drugoga dijela Ivović i Daniel Varga postavljaju 3:3 da bi Predrag Jokić i još jednom Ivović svoju ekipu potom po prvi puta odveli na +2 i 5:3. Nastavila se zatim igra gol za gol u kojoj Mađari uspijevaju tek smanjiti svoj zaostatak na pogodak razlike (5:6).

Sedma momčad svijeta odlično ulazi i u treću četvrtinu u kojoj odmah u prvim minutama europskoj bronci pokazuje koliko je u ovom trenutku spremnija i željna pobjede. Zloković i Brguljan odvode momčad Ranka Perovića na tri gola prednosti (8:5), a nakon pogotka Mađara Haraija za 6:8 slijedi rezultatski post pun promašenih zicera, faulova i raznih pogrešaka na obje strane, a ni isključenja vaterpolistima nisu bila strana. Do isteka trećeg dijela ogleda mađarski se reprezentativci ipak vraćaju na gol zaostatka (8:9) te nastavljaju opasno puhati za vrat svome suparniku.

Posljednja četvrtina dvoboja otvorena je odličnim pogocima Janovića i Birosa (9:10) nakon čega igra postaje nešto čvršća i grublja, ali i dalje rezultatski tijesna. U strijelce se u nastavku upisuju i Radović te ponovno Harai koji postavljaju 10:11 i održavaju napetost ogleda pred samu završnicu u kojoj Mađari mnogo griješe te na koncu s igračem više ne uspijevaju postići pogodak za izjednačenje čime upisuju svoj drugi poraz na olimpijskom turniru, a Crnogorci svoju prvu pobjedu.

Autor:Zvonka Keliš

Izvor:www.sportnet.hr


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo