free hd porn

22-04-2012 20:00

Bazeni Kantrida

1 Davor Car
(2:1,2:0,2,3,2:2)
 
5m
2/2 /
 
Realizacija igrača više
5/13 5/14
 
Delegat:
Krvavica - Klisović
 
Suci:
Periš - Savinović
1 Josip Pavić
2 Damir Glavan  
3 Fran Paškvalin  
4 Ivan Krapić 1  
5 Denese Varga 2  
6 Nikola Franković  
7 Petar Muslim 1  
8 Marko Jelača  
9 Daniel Varga  
10 Samir Barać  
11 Anđelo Šetka 1  
12 Xavier Garcia 3  
13 Zdravko Radić  
14 Ivan Buljubašić  
Trener: Zoran Roje    Trener: Vjekoslav Kobeščak 
O utakmici
 

Kada je 44 sekunde prije kraja utakmice pri 8:6 za Primorje EB Vanja Udovičić promašio gol u akciji s igračem više bilo je jasno da su Riječani izborili plasman u finale prvenstva Hrvatske gdje ih već u srijedu očekuje prva utakmica s Jugom CO. Trebalo je samo pričekati da vrijeme iscuri i da počne velika fešta na bazenu Kantrida. Primorjaši su plasman u finale apsolutno zaslužili, u trećoj utakmici držali su na distanci Mladost koja je imala katastrofalnu realizaciju igrača više.

Mladost je odigrala potpuno suprotno od subote, u prvoj četvrtini imali su realizaciju igrača više 6-1, a da stvar bude gora po Zagrepčane pola napada bilo je neizrađeno, šutevi mlaki. Davor Car bio je odličan na vratima Primorja EB, no s druge strane i Riječani su se mučili u napadu.

Kada je Petar Muslim u drugoj četvrtini s igračem više zabio za 3:1 bio je to pogodak Primorja nakon šest minuta i tri sekunde. Mladostaši s druge strane nisu mogli zabiti gol, ni s igračem više ni bez njega. Kada su izradili dobru poziciju za šut ispriječio se Car. Nakon pogotka Garcije iz peterca Primorje je povelo 4:1, a nakon što je početkom treće četvrtine Kristijan Milaković zabio za 4:2 bio je to pogodak Zagrepčana nakon 14 minuta i 25 sekundi igre. Podatak koji sve govori o obrani Riječana. Primorje je konstanto uspijevalo držati dva pogotka prednosti, Krapić nije iskoristio odličnu priliku s igračem više 19 sekundi prije kraja treće četvrtine.

U posljednjoj četvrtini Mladost je kod 6:5 imala napad s igračem više, ali je Garcia sjajno oteo loptu. Ni Primorje nije uspijevalo zaključiti utakmicu, Zagrepčani su stalno držali pritisak. Pavić je obranio pokušaj Paškvalina, a Car na drugoj strani Udovičića. Mirniju završnicu Primorju donio je Garcia pogotkom minutu i 16 sekundi prije kraja za 8:6.

Autor:Marko Babić

Izvor:Sportcom.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo