free animal porn

18-04-2012 18:30

1 László Baksa
(2:3,2:0,2:3,1:4)
 
5m
0/3 1/1
 
Realizacija igrača više
3/7 2/10
 
Delegat:
Bottlik(SVK)
 
Suci:
Simion(ROU) - Borrell(ESP)
1 Josip Pavić
2 Béla Török 1 2 Cosmin Radu 2
3 István Lehmann 3 Ivan Milaković
4 Péter Varga 2 4 Boris Letica 2
5 Joseph Kayes 3 5 Marko Pavičić
6 Csaba Kiss 6 Duje Živković
7 Gábor Hegedüs 1 7 Vanja Udovičić 2
8 Aljosa Kunac 8 Kristijan Milaković 1
9 Tamás Molnár 9 Luka Bukić
10 Zsolt Juhász 10 Andro Gagulić
11 Aaron Younger 11 Igor Hinić
12 Balázs Somogyi 12 Blai Guell Mallarach
13 Gergő Bálint 13 Ante Vukičević 3
Trener: Balázs Vincze     Trener: Vjekoslav Kobeščak  
O utakmici
 
Mladostaši će 11. i 12. svibnja put rumunjske Oradee, na Final Four Lige prvaka, gdje će igrati s riječkim Primorjem! Za Žapce je to u posljednjih pet godina već četvrti nastup na završnom turniru, a za ovu sezonu ujedno i ostvarenje europskog cilja koje je klupska uprava početkom natjecateljske godine stavila pred trenera Kobešćaka i njegove odabranike.
Pavić zaključao vrata
Znalački, vrlo mudro, kažnjavanjem svake pogreške Mađara koje su bile izrazito učestale u drugoj polovici utakmice, Mladost je bespogovorno zasluženo odnijela pobjedu nad Szegedom. Kapetan Josip Pavić ponovo briljantan, nesavladiv na vratima, izluđivao je suparnika. Kao kuriozitet ostaje podatak da je domaćin imao čak tri peterca, a ni gola nisu postigli. U dva su navrata pogađali gredu, jednom je pak obranio Jozo. Vanja Udovičić poslovično već na visokoj razini, ali zadivio je sve na bazenu, bez daha ostavio sve poklonike ovog sporta golom za 7:8 malo manje od pet minuta do kraja. Vanja je naime opalio i pogodio, prekrasan gol s najmanje 18, možda i 20 metara! I, nije to bila tzv. žabica, već izravan projektil. Rumunj Cosmin Radu radio je sve.
Dva gola, jedno dodavanje i pet izbačaja. Golove je postizao sa 2 metra, ali i s desnog vanjskog. Da, i mladi Ante Vukičević. Sa slomljenim kažiprstom lijeve ruke, jučer je odigrao prvu utakmicu nakon ozljede odnosno kraće stanke i odmah poslao tri komada u mrežu inače ponajboljeg mađarskog vratara, Laszla Bakse. Nismo zaboravili Borisa Leticu, njegova dodavanja i dva gola od čega je onaj iz igre (drugi je peterac) bio fantastičan. U zadnjoj sekundi napada, sa 10 metara u desne rašlje. E pa sad, je li treba još nešto pojašnjavati kako je Mladost izborila Final Four.
Najvećim dijelom utakmice gledali smo rezultatski izjednačen vaterpolo. Na Mađarima se ipak osjetila nervoza, uostalom tri neiskorištena peterca to i dokazuju.
Neiskorišteni peterac
Szeged i Mladost su se izmjenjivali u vodstvu do pred kraj treće dionice kada je Szeged bio najbliže nadoknađivanju za njih dva gola minusa iz Zagreba. Kod vodstva 6:5 imali su peterac, ali Juhaszov udarac glavom brani Pavić. Minutu i pol prije kraja ove dionice, Milaković asistira Raduu na 2 metra, a ovaj pogađa za 6:6. Sve je konačno odlučeno u drugom dijelu zadnje četvrtine. Prvo Udovičić pogađa ‘iz Budimpešte’, već opisani gol za 7:8, pa Vukičević sa 2 metra, proplivavajući i na asist Radua za 7:9, da bi deseti gol postigao Kristijan Milaković.
Mađari utišani, mladostaši će za tri tjedna na krajnji zapad Rumunjske.
Kobešćak:Spojili smo dvije odlične utakmice
Neposredno nakon utakmice u Szegedu šef stručnog stožera Žabaca Vjekoslav Kobešćak bio je jasno zadovoljan, ali i hladnokrvan.
Na kraju ukupnih pet pogodaka razlike, računajući i Zagreb, ispada vrlo lako. No, nije baš bilo tako. Daleko od toga da nismo zaslužili pobjedu i prolaz, ali utakmica je bila vrlo tvrda a mi smo baš kao u prvom susretu uspjeli u drugom dijelu se odvojiti i na koncu zasluženo slaviti. Dobro je, spojili smo sada dvije odlične uzastopne utakmice. Za treću, onu u Rijeci predstojeće subote morat ćemo smislit još nešto novo.
Autor:Dean Bauer
Izvor:SN
Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo