milf lesbian porn

17-09-2011 18:00

Bazen Mladost na Savi

Mladost Mladost 12 : 9
Šibenik Šibenik
 
(3:3,4:2,4:2,2:3)
 
5m
1/1 2/2
 
Realizacija igrača više
3/6 4/9
 
Delegat:
Aleksandar Černi
 
Suci:
Dejan Adžić (Kotor), Aleš Blažić (Ičići)
1 Ivan Jukić
  2 Luka Nimac
  3 Karlo Erak
  4 Domagoj Belamarić 1
  5 Jere Antić
  6 Robin Lindhout 1
  7 Andrija Vlahović 1
  8 Edi Seferović
  9 Ante Stojanović 1
  10 Bruno Sabioni 4
  11 Andrija Bašić
  12 Andrija Španja 1
  13 Luka Sučić
  14 Josip Petković
     
O utakmici
 

Nakon što su vrlo uspješno odradili prvi krug kvalifikacija za Ligu prvaka u Marseilleu, ostvarivši pri tome svih šest pobjeda (Galatasaray, Crvena zvezda, Oradea, Schurman, Dinamo Moskva i Marseille), vaterpolisti Mladosti u istom su ritmu nastavili i u regionalnom natjecanju. Jadransku ligu otvorili su domaćom pobjedom protiv Šibenika.

Već do kraja prve četvrtine domaća je momčad četiri puta zatresla šibensku mrežu. Na drugoj strani, mreža domaćina tresla se tek jednom. Slično je bilo i u drugoj četvrtini koja je završila s 3:0 u korist Mladosti, odnosno ukupnih 7:1 na isteku prvog poluvremena.

Mlada momčad Šibenika, s nekoliko promjena u sastavu u odnosu na prošlu sezonu, u drugom je poluvremenu bila puno efikasnija. Pa su i zadnje dvije četvrtine minimalno otišle na njihovu stranu, dovoljno da smanje konačnu prednost domaćina na minus tri, a trener Zeljak priliku je pružio svim igračima, osim rezervnog vratara Sučića.

Trostruki strijelac kod Mladost bio je Vanja Udovičić, a po dva gola postigli su Perica Bukić i Igor Hinić. Kod Šibenčana, osim vratara Ivana Jukića koji je zabilježio 14 obrana, posebno se istaknuo i Bruno Sabioni koji je postigao četiri gola.

Autor:Ivana Jurica

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo