free gay porn

  Bazeni Poljud

  • Venue
  • Slika
  Bazeni Poljud
  Address : Poljudsko šetalište bb, 21000 Split
  Olimpijski bazen je smješten unutar samog kompleksa i to na zapadnom dijelu od triju unutarnjih bazena te ima tribine koje su kapaciteta 2000 sjedećih mjesta.
  Bazen za vaterpolo je smještem na istočnoj strani unutarnjeg kompleksa bazena te također ima gledalište od kapaciteta 650 sjedećih mjesta.
  Između olimpijskog i vaterpolo bazena se nalazi bazen za neplivače koji samim sojim nazivom govori o svojoj svrhi.
  Od bazena na športskom centru se nalazi i jedan vanjski bazen s skakaonicom koji također ima gledalište kapaciteta od 330 sjedećih mjesta te je njega odnedavno moguće koristiti i zimi jer se natkrije s balonom te je time iskoristiv i zimi.
  Osim bazena na športskom centru imamo i niz dvorana za prvo je spomenuti niz od tri dvorane koje se nalaze na donjem zapadnom nivou kompleksa a to su redom ( od sjevera prema jugu) dvorana za judo i rvanje (150 sjedečih mjesta), polivalentna dovrana (330 sjedećih mjesta) i dvorana za gimnastiku (192 sjedeća mjesta).
  Osim tih triju dvorana u nizu u njihovoj neposrednoj blizini se nalaze i dvije dvorane i to za ples i boks koje su smještene u južnom dijelu donjeg nivoa bazena.
  Također imamo i kuglanu koja se nalazi na južnom dijelu športskog centra te je pristup do nje s vanjske prometnice koja se nalazi između gradskog stadion i športskog centra bazeni „Poljud“.

  HEP_logo-
  PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

   

   

   

  Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo