free por

30-11-2011 19:30

Plivalište na Poljudu

Mornar BS Mornar BS 10 : 11
Budva Budva
O utakmici
 

Zasluženo su gosti odnijeli pobjedu s poljudskog bazena, imali su više strpljenja i mirnoće, čekali svoju šansu i na kraju ubilježili pobjedu.

Nije ovo bio dobar, niti posebno kvalitetan susret, previše nervoze i pogrešaka u obrani uzrokovali su i veliki broj zgoditaka u prvoj četvrtini. Vratari s obje strane nisu imali neku veliku šansu za nešto obraniti, no unatoč tijesnom rezultatu nedostajalo je žara u igri.

Imali su domaći vodstvo 6:4, priliku "prelomiti" dvoboj, držali su početkom druge četvrtine konce igre u svojim rukama. Ali su propustili nekoliko prilika koje su gosti znali iskoristiti i poravnati dvoboj.

U istom su tempu dočekali svoju priliku u trećem dijelu susreta i s dva pogotka iskusnog Jokića i jednim Vukčevića napravili prednost 9:7 koja je, pokazat će se kasnije, bila ključan kapital u ovom dvoboju. Iskusni Budvani znali su ovu prednost sačuvati.

Istina, u posljednjoj dionici dvoboja su se domaćini trudili, smanjivali prednost dvaput na svega gol razlike, ali nisu imali priliku barem poravnanjem uzeti jedan bod. Čak i posljednji zgoditak su postigli dvije sekunde prije kraja dvoboja da bi samo kozmetički popravili rezultat.

Izvor:www.crowaterpolo.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo