free amateur porn

23-07-2014 19:00

Budimpešta

1 Stefano Tempesti
(1-1, 3-2, 2-2, 2-2)
 
5m
1/1 /
 
Realizacija igrača više
7/11 5/14
 
Delegat:
 
Suci:
1 Josip Pavić
2 Francesco Di Fulvio 1 2 Luka Bukić
3 Alessandro Velotto 3 Ivan Milaković
4 Pietro Figlioli 2 4 Luka Lončar 2
5 Alex Giorgetti 2 5 Maro Joković
6 Andrea Fondelli 1 6 Ivan Buljubašić
7 Massimo Giacoppo 7 Petar Muslim 2
8 Valentino Gallo 8 Andro Bušlje
9 Niccolò Figari 9 Sandro Sukno 3
10 Stefano Luongo 1 10 Nikša Dobud
11 Matteo Aicardi 11 Anđelo Šetka
12 Fabio Baraldi 12 Duje Živković
13 Marco Del Lungo 13 Marko Bijač
Trener: Alessandro Campagna    Trener: Ivica Tucak 
O utakmici
 

U četvrtfinalu su od njih bili bolji Talijani slavivši rezultatom 8-7. Time su se naši susjedi revanširali našim igračima za čitan niz teških poraza koje su doživljavali posljednjih godina u velikim utakmicama.

 loncar-ita

Igrači Ivice Tucka nisu bili najbolji u utakmici sa suparnikom koji im je posljednjih godina bio gotovo redovita “mušterija” i protiv kojeg su, prije Budimpešte, u zadnjih sedam utakmica od EP-a u Malagi 2008. imali omjer pobjeda 6-1. Igrali su kao da se nije radilo o utakmici u kojoj se odlučivalo o plasmanu u polufinale Europskog prvenstva nego o nekom nevažnom ogledu.

 dobud-ita

Od samog početka, naši su opet loše igrali napad s igračem više što im je bila boljka tijekom cijelog ovog natjecanja, što je najgore, tijekom cijele utakmice bili su u podređenoj ulozi te su od samog početka lovili vodstvo suparnika koji je stalno imao prednost. Krenulo je u prvoj četvrtini jako loše, Josip Pavić nam je svojim obranama držao i “glave iznad vode”. 

pavic-ita

U presudnim trenucima pri 6-6 nakon što je svoj treći pogodak postigao Sandro Sukno, naši opet nisu iskoristili priliku s igračem više. Umjesto da naprave prvu prednost u utakmici i na taj način slome suparnike na psihološkom planu, Giorgetti je Talijanima donio novu prednost nakon, koje naši u još jednom napadu s igračem više nisu bili na nivou. U sljedećem napadu Talijani su otišli na dva razlike, na semaforu je stajalo da su četiri minute do kraja. Bilo je to drugo talijansko vodstvo od dva razlike koliko su imali i na početku druge četvrtine. Unatoč tom nezavidnom položaju, uspjeli su se naši još jednom vratiti u igru, za smanjenje vodstva na 7-8 zabio je Petar Muslim. Gotovo je nevjerojatno što su naši nakon toga propustili jer su osvojili loptu u obrani te u napadu opet izborili igrača više. Odlično su zatim “barakude” izigrale igrača više, sam se na centru našao Milaković, no njegov je udarac Tempesti skinuo nevjerojatnom paradom.

Bila je to samo prva od dvije prilike za izjednačenje i odlazak u rulet peteraca, no ponovljeni napad donio je isti ishod, još jedna prilika sigračem više ostala je neiskorištena kao i mnoge do tada.

Autor:Predrag Žukina

Izvor:Jutarnji list

Foto:www.waterpoloworld.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo