free amateur porn

21-07-2014 20:30

Budimpešta

1 Viktor Nagy
(0:2,4:2,1:1,2:1)
 
5m
/ 1/1
 
Realizacija igrača više
2/8 3/8
 
Delegat:
 
Suci:
Nikolaos STAVROPOULOS - Mark KOGANOV
1 Josip Pavić
2 Miklos Ferenc Gor Nagy 2 Luka Bukić
3 Norbert Madaras 1 3 Ivan Milaković 1
4 Balazs Erdelyi 1 4 Luka Lončar
5 Marton Vamos 5 Maro Joković 1
6 Norbert Hosnyanszky 1 6 Ivan Buljubašić
7 Adam Decker 7 Petar Muslim 1
8 Marton Szivos 1 8 Andro Bušlje
9 Daniel Varga 9 Sandro Sukno 2
10 Denes Varga 1 10 Nikša Dobud
11 Marton Toth 1 11 Anđelo Šetka 1
12 Balazs Harai 1 12 Duje Živković
13 Attila Decker 13 Marko Bijač
Trener: Tibor Bedenek    Trener: Ivica Tucak 
O utakmici
 

muslim-hun

Barakude su u četvrtfinalu, u kojem će se u srijedu od 19 sati sučeliti dobrim nam znancima, Italiji. U drugom četvrtfinalu, nakon Hrvatska - Italija, u vodi će se sučeliti Srbija i Grčka. Pobjednici skupina, Mađarska odnosno Crna Gora, izravno su se već plasirali u polufinale. To je najznačajniji zaključak nakon okončanog dijela nadmetanja po skupinama na 21. vaterpolskom Europskom prvenstvu. Sa spoznajom osiguranog prolaska nakon pobjede Srbije protiv Španjolske, naš sraz s domaćinom, ako ništa drugo, bio je lišen dramatike neizvjesnosti glede konačnog ishoda. Naime, doista bi bilo "čupavo" da nam je sraz protiv 13 Mađara u vodi i još 5.600 na ispunjenim tribinama bio "biti ili ne biti"...

jokovic-hun

 

Počelo je dobro. Prvo briljira Pavić zaustavivši dva šuta Daniela Varge, pa onda i ljevorukog Norberta Madarasa. Pavić je samo u prvih osam minuta prikupio čak šest obrana. U napadu solidno, pače i više od toga. Ivan Milaković je u 4. minuti postigao svoj prvi gol na cijelom ovom EP-u, izvana s lijevog vanjskog. Pola minute prije kraja prve dionice Suknoje doveo Hrvatsku u prednost 2:0. Početak druge četvrtine donio je nove nevolje Mađarima. Nakon gola Šetke u 2. minuti druge četvrtine bilo već 3:0 za Hrvatsku!

hrv-hun

No, kako smo mi poveli s tri gola u nizu, tako su i Mađari poravnali. Sva tri udarca izvana, mađarska poslastica i neobranjivo, iako je čak pri dva projektila Pavić bio blizu obrane. Norbert Hosnyanszky s lijevog vanjskog i s osam metara, pa Erdelyi s desnog vanjskog sa šest metara i konačno opako dobar Marton Szivos. U ovom je razdoblju na hrvatsku žalost naš prvi braničAndro Bušlje dobio drugu osobnu pogrešku, ali Maro Joković golom iz peterca dvije i pol minute prije kraja ostavlja Barakude i dalje u minimalnoj prednosti.

 

 

Jedan od najopasnijih Mađara, bivši primorjaš Denes Varga, prvi je pogodak postigao tek 1.45 minuta prije "velikog odmora" ili poluvremena, za 4:4. Prvo vodstvo Mađarske ubilježismo tek tri minute prije kraja treće dionice (Madaras), kada su prvi put iskoristili brojčanu prednost i to tek iz petog navrata. Sandro Sukno je sjajnim golom po sredini iste već minute anulirao tu prednost domaćina (5:5).

 

Zadnju su već četvrtinu malo obilježili i suci. Tothu se priznaje sumnjiv gol za 6:5 (2 metra!?), naši centri u napadu teško su zarađivali izbačaje. Ipak, Muslim s igračem više poravnava 3 i pol minute prije kraja (6:6). Nitko nije ovako namučio Mađare, nitko kao Hrvati. Sjajna uvertira, obećavajuća igra uoči četvrtfinala. Samo 45 sekundi prije kraja centar Harai je s dva metra na asist Madarasa pogodio za vodstvo i na koncu pobjedu - 7:6!

Autor:Dean Bauer

Izvor:www.jutarnji.hr

Foto:www.waterpoloworld.com

 


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo