free mature porn

22-07-2011 00:00

Japan Japan 7 : 18
Hrvatska Hrvatska
O utakmici
 

Hrvatska se reprezentacija ni u trećem kolu Skupine C Svjetskog prvenstva u Šangaju nije oznojila, nakon 14:5 protiv Brazila i 11:4 protiv Kanade Japan je izvukao najdeblji kraj. Europski su prvaci već nakon prve četvrtine vodili 6:1, na poluvremenu su prednost podigli na 9:2 i na koncu slavili.

Formalnost u skupini je obavljena, bez pretjernog utroška energije osigurano je prvo mjesto i zarađen dan odmora, preskačemo osminu finala i u utorak u četvrtfinalu čekamo Crnu Goru ne kiksaju li bivši europski prvaci u suretu protiv Rumunjske.

Formalnost je odrađena, Hrvatska je u trećem kolu Skupine C nakon 14:5 protiv Brazila i 11:4 protiv Kanade upisala i treću pobjedu. Ni Japanci se nisu pokazali osobito tvrdim orahom, nakon prve četvrtine aktualni prvaci Europe vodili su 6:1, na poluvremenu su prednost povećali na 9:2, u trećoj postigli još četiri i primili upola manje, a nakon 5:3 u četvrtoj četvrtini na koncu su ubilježili najuvjerljivijih dosad u Šangaju 18:7 .

Hrvatska je vodila od prve do posljednje minute: otvorili smo golom Sandra Sukna iz peterca, Paulo Obradović je podebljao prednost, a nakon što je Akira Yanase smanjio do kraja prve četvrtine Japanci Josipu Paviću više nisu ni primirisali. Katsuyuki Tanamura je s druge strane nemoćno promatrao semafor: japansku su jedinicu jedan za drugim bušili Samir Barač, Petar Muslim i Miho Bošković dvaput. U drugoj četvrtini Pavić je ponovno u gol morao samo jednom (Shimizu za 2:6), a od plavih kapica među strijelce su se upisali i Damir Burić, Ivan Buljubašić i Maro Joković (9:2).

Početkom treće četvrtine Koji Takei je zaustavio seriju od tri hrvatska gola uzastopce i smanjio na 3:9, ali do kraja dionice prednost prije dvije godine brončanih na SP-u u Rimu narasla je na +9: Joković dvaput, Obradović i Burić zabili su za vodstvo od 13:4 nakon 24 minute. U četvrtoj četvrtini na semafor su se još jednom upisali Muslim i Buljubašić, Tanamuru probija i Fran Paškvalin i to dvaput i na koncu na semaforu svijetli bezbrižnih 18:7.

Hrvatski reprezentativci sljedeća tri dana mogu "u život", osvojenim prvim mjestom u skupini preskaču osminu finala i u četvrtfinalu, u utakmici koja ili donosi borbu za medalju i vizu za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine ili ih vraća kući pognutih glava, po svemu sudeći čekaju Crnu Goru. Nakon što su dobili Španjolsku (9:7) Crnogorci su u dobitnoj poziciji, ne kiksaju li protiv Rumunjske zakazat će četvrtfinalni okršaj bivših i aktualnih prvaka Europe.

Autor:Maja Giljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo