free lesbian porn

30-07-2013 17:00

1 Josip Pavić
((1-1, 1-1, 0-1, 3-2; 1-1, 1-0)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
5/10 1/7
 
Delegat:
 
Suci:
Sergio Borrell (Španjolska) i Mario Bianchi (Italija)
1 Joel Dennerley
2 Luka Lončar 1 2 Richie Campbell 1
3 Ivan Milaković 3 Matthew Martin
4 Fran Paškvalin 4 John Cotterill
5 Maro Joković 2 5 Nathan Power
6 Luka Bukić 6 Jarrod Gilchrist
7 Petar Muslim 1 7 Aidan Roach 1
8 Andro Bušlje 1 8 Aaron Younger 1
9 Sandro Sukno 1 9 Joel Swift
10 Nikša Dobud 10 Tyler Martin
11 Anđelo Šetka 11 Rhys Howden 1
12 Paulo Obradović 1 12 William Miller 2
13 Marko Bijač 13 James Clark
Trener: Ivica Tucak    Trener: Elvis Fatović 
O utakmici
 

Hrvatski vaterpolisti u četvrtfinalu Svjetskoga prvenstva teže su od očekivanoga svladali Australiju koja se pokazali kao uistinu neugodan suparnik. Nakon izjednačenog regularnog dijela susreta Hrvati u posljednjem produžetku uspijevaju izboriti minimalno slavlje te polufinale svjetske smotre.

 

Pred hrvatskim vaterpolistima nakon odličnih dvoboja i uvjerljivih slavlja kako u skupini tako i u osmini finala Svjetskoga prvenstva u Barceloni ovoga je utorka očekivao susret četvrtine finale u kojemu se na suprotnoj strani bazena našla reprezentacija Australije s kojom se Hrvatska ipak dobrano namučila.

 

Dobro su Barakude ušle u ogled s Australcima, odlično su posložile svoju obranu te su prekoPaula Obradovića i povele u utakmici (1:0). Pokazivali su Hrvati u prvome dijelu kako su uistinu bolji od Australaca koji, pak, do isteka prve četvrtine uspijevaju zabili i svoj prvi gol, a za njega zaslužan biva Miller (1:1).

 

Lijepo je Hrvatska krenula i u drugu četvrtinu ovog četvrtfinalnog ogleda te se sjajnim i pomalo neočekivanim šutom Sandra Sukna odvojila na 2:1. No, mučili su se potom pomalo igrači Ivice Tucka sa svojim suparnikom od kojeg nikako da se znatnije odvoje. Upravo to koristi Australija koja nešto više od minutu prije odlaska na kraći predah ponovno izjednačava rezultat (2:2).

 

Nimalo dobro hrvatski napad nije izgledao ni u narednih osam minuta igre u kojima Hrvati jednostavno nemaju ni dobru realizaciju ni ideju što, pak, pruža priliku australskom vrataru da se lagano razbrani. Izbornik Australije Elvis Fatović to koristi kako bi pozvao time-out te posložio svoje momke za napad za prvo australsko vodstvo u susretu, u čemu i uspijeva, i njegova momčad preko Youngera odlazi na 3:2 s kojima se potom ulazi i u onu posljednju četvrtinu.

 

No, odmah na startu posljednjeg dijela ogleda Hrvatska ne čuva dobro svog suparnika što koristi Miller kako bi u posljednjoj sekundi australskog napada lijepim šutom postavio +2 Australije (4:2). Budi se tada Hrvatska, postaje nešto odlučnija u napadu što pokazuje Marko Joković pogotkom za 3:4, no na suprotnoj strani odmah odgovara Howden koji vraća svoju reprezentaciju na sigurnijih dva razlike (5:3).

 

U posljednjih pet minuta drugog četvrtfinalnog dvoboja dana u Barceloni Hrvati ulaze vrlo dobrom obranom vratara Pavića te novim golom Jokovića kojemu se potom pridružuje Luka Lončar koji biva zaslužan za izjednačenje dvije minute prije samoga kraja (5:5). Najbolji igrač svijeta, Pavić, potom biva na visini zadatka, Hrvati ne uspijevaju iskoristiti svoj napad, dok Australac Campbell sekundu prije samoga kraja ne uspijeva realizirati svoj udarac i utakmica odlazi u produžetke.

 

Andro Bušlje u prvom produžetku odvodi Hrvate na 6:5, no na drugoj strani sam ostaje Campbell koji lijepim šutem nanovo poravnava rezultat. U posljednje tri minute ponovno biva uzbudljivo, Australija ne koristi svoje napade, na pravom se mjestu nalazi i Pavić, Suknova lopta za hrvatsko vodstvo odbija se od vratnice do Petra Muslima koji uspijeva zabiti za konačnih 7:6 i prolazak Hrvatske u polufinale gdje već čeka reprezentacija Mađarske.

Autor:Zvonka Keliš

Izvor:www.sport.net


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo